Käyttämällä Remitly’ä hyväksyt evästeiden käyttömme, joka parantaa asiakaskokemustasi.


Print and/or download PDF

TOIMITTAJAN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Ole hyvä ja lue seuraavat tiedot huolellisesti, jotta ymmärrät täysin henkilötietojasi ja niiden käyttöä koskevat näkökantamme ja käytäntömme.

  1. TIETOJA NÄISTÄ KÄYTÄNNÖISTÄ

Tämä tietosuojakäytäntö (tämä Käytäntö) koskee Euroopan talousalueella olevia toimittajia. Ole hyvä ja huolehdi siitä, että henkilökuntasi, joihin saatamme ottaa yhteyttä, ovat tietoisia tästä käytännöstä.

Näitä käytäntöjä on viimeksi päivitetty 20. marraskuuta 2019. Saatamme täydentää näitä käytäntöjä milloin tahansa, ja aina kun teemme niin, ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostilla ja julkaisemalla muutetun version verkkosivullemme. Ole hyvä ja varmista, että tähän tietosuojakäytäntöön tutustutaan aina, kun meille annetaan henkilötietoja. Jos et ole samaa mieltä jonkun tämän Käytännön kohdan tai muutoksen suhteen, ota heti yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme.

  1. KEITÄ ME OLEMME?

Kaikkia meille toimitettuja henkilötietoja hallinnoi Remitly UK Ltd osoitteessa Park House, 116 Park Street W1K 6SS London, joka on rekisterinpitäjä (Remitly, me, meille,meidän).

  1. KUKA ON TIETOSUOJAVALTUUTETTUMME?

Olemme nimittäneet tietosuojavaltuutetun (TSV), johon voit ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää Käytännöstä tai uskot, että olemme rikkoneet vuoden 2018 Tietosuojalakia ja/tai Yleistä tietosuoja-asetusta ((EU)2016/679) (Tietosuojalait). Tietosuojavaltuutettumme yhteystiedot ovat: Mark Doggett, Park House, 116 Park Street, W1K 6SS, London; privacy@remitly.com.

  1. TOIMITTAJAN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Keräämme henkilötiedot: Jos sinä tai henkilökuntasi jäsenet otatte meihin yhteyttä (puhelimella, sähköpostilla tai muulla tavoin), säilytämme seuraavat henkilötiedot:

  • nimi- ja yhteystiedot (kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero), sekä mitä tahansa muita tietoja sinä tai he antavat meille viestiessään kanssamme;
  • tietoja ja dokumentaatiota liiketoimistanne, jotka sinä tai henkilökuntasi annatte meille;
  • tietoja ja dokumentaatiota kyselyistänne, mukaan lukien viestintä sinun ja henkilökuntasi kanssa; ja
  • tietoja ja dokumentaatiota, jotka hankimme sinusta ja henkilökunnastasi julkisesti saatavilla olevista tietolähteistä (kuten verkkosivuiltanne, sosiaalisesta mediasta ja yritysrekisteristä) suorittaessamme tutkimuksia (teemme näin varmistaaksemme, että ymmärrämme sinua, henkilökuntaasi ja yritystäsi).

Saatamme myös kerätä henkilökunnastasi tietoja sosiaalisen median alustoilta (kuten esimerkiksi LinkedIn), mukaan lukien sen, milloin he ovat mahdollisesti vuorovaikutuksessa kanssamme noilla alustoilla tai käyttävät sosiaalisen median sisältöjämme (mahdollisesti saamamme tiedot ovat kyseessä olevan sosiaalisen median alustan yksityisyysasetusten, käytänteiden ja/tai menettelytapojen alaisia, ja kannustamme sinua ja henkilökuntaasi tutustumaan niihin).

Henkilötietojesi käyttäminen: Käytämme kaikkia yllä mainittuja tietoja voidaksemme:

  • toimittaa sinulle tiedot, joita olet pyytänyt meiltä (i) jotta voimme molemmat päättää, teemmekö toistemme kanssa sopimuksen ja/tai muita järjestelyjä ja (ii) oikeutettujen etujemme saavuttamiseksi; ja

  • seuraavien muiden oikeutettujen etujemme saavuttamiseksi: (i) suojellaksemme Remitlyn, asiakkaidemme, toimittajiemme, yhteyshenkilöidemme oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi, (ii) ylläpitääksemme rekisteriä mahdollisista toimittajista tai suositellaksemme (tai muuten) sinua toisille; (iii) palvelujemme ja/tai tuotteidemme parantamiseksi; ja/tai (iv) lähettääksemme sinulle tietoja tai materiaaleja, joiden uskomme kiinnostava sinua, tai joita olet pyytänyt meiltä.

Henkilötietojesi jakaminen: Jaamme henkilötietoja kolmansien osapuolien kanssa vain seuraavissa tapauksissa :

  • henkilökuntamme (heidän käyttöoikeutensa rajoittuu kuitenkin vain heidän tehtäviensä hoitamiseen ja liittyy tietojen käsittelyn syyhyn);
  • muiden ryhmämme yritysten kanssa (nimenomaisesti Remitly Inc), jotta ryhmän henkilökunta voi suorittaa velvollisuuksia Remitlyn puolesta;
  • useiden kolmansien osapuolien kanssa, jotka toimittavat työkaluja mahdollistamaan järjestelmiemme ja palvelujemme toiminnan (mukaan lukien sähköposti, pikavietit, dokumenttien hallinta ja tiedostojen jako);
  • puhelupalvelujen tarjoajamme (joka tulee näkemään puhelinnumerot, jos soitamme sinulle) ja laajakaistapalvelujen tarjoajamme (joka saattaa nähdä sähköpostiosoitteita (mutta ei meille lähettämääsi sisältöä, jos salaat sen)); ja
  • kolmannet osapuolet, siinä tapauksessa, että henkilötietosi ovat osa siirrettyjä resursseja silloin, kun osa tai kaikki resursseistamme myydään, hankitaan tai fuusioituu (tulemme ilmoittamaan sinulle tällaisesta tilanteesta, samoin kuin mahdollisista vaihtoehdoista, joita sinulla saattaa olla koskien henkilötietojasi).

Henkilötietojesi säilyttäminen: Jos päätämme molemmat:

  • tehdä toistemme kanssa sopimuksen ja/tai muun järjestelyn, näitä tietoja tullaan säilyttämään niin kauan, kuin liikesuhteemme kestää;

  • olla tekemättä toistemme kanssa sopimusta ja/tai muuta järjestelyä, näitä tietoja tullaan säilyttämään tiedustelusi ajan ja niin pitkään, kuin on tarpeellista sen tarkoituksen täyttämiseksi, minkä vuoksi keräsimme tiedot, mukaan lukien laillisten, kirjanpidollisten tai raportoinnin vaatimusten täyttäminen, tai mikäli laki vaatii meitä säilyttämään tietoja pidempään, tulemme säilyttämään ne vaaditun ajanjakson ja/tai missä tietoja käytetään oikeudellisen menettelyn yhteydessä (mukaan lukien mahdolliset oikeudelliset menettelyt), tietoja tullaan säilyttämään noiden laillisten menettelyjen (ja niiden täyttöönpanon) keston ajan.

  1. HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ETA:N ULKOPUOLELLE

Jaamme henkilötietosi Remitly Groupin sisällä ja ulkoisille kolmansille osapuolille (jotka on luokiteltu tässä Käytännössä). Tämä saattaa vaatia henkilötietojesi siirtämisen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Kun siirrämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, takaamme sille samantasoisen suojauksen. Joissain tapauksissa henkilötietojasi voidaan siirtää maihin, joiden Euroopan komissio on katsonut tarjoavan riittävän suojauksen tason henkilötiedoille. Muissa tapauksissa tulemme varmistamaan, että vähintään yksi lainmukaisista turvatoimista on käytöissä, näihin voi kuulua:

  • Kun siirrämme henkilötietoja Remitly Groupin sisällä ja tietyille kolmansille osapuolille, saatamme käyttää tiettyjä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, jotka antavat henkilötiedoille saman suojan kuin Euroopassa; tai
  • Kun käytämme ulkoisia kolmansia osapuolia, jotka toimivat Yhdysvalloissa, saatamme siirtää henkilötietoja niille, jos ne kuuluvat EU:n ja Yhdysvaltojen välisen henkilötietojen suojaamista koskevan Privacy Shield -puitesopimuksen piiriin, joka vaatii niitä takaamaan samanlaisen henkilötietojen tietosuojan Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä.
  1. JOS KÄYT VERKKOSIVUILLAMME

Jos käyt myös verkkosivuillamme, huomaa, että tulemme käsittelemään tiettyjä henkilötietoja liittyen käyntiisi verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu verkkosivumme tietosuojakäytäntöön, joka löytyy osoitteesta www.remitly.co.uk.

  1. SINUN OIKEUTESI

Liittyen henkilötietoihin, joita säilytämme sinusta, sinulla on oikeus:

  • päästä käsiksi henkilötietoihisi ja tietoihin siitä, miten olemme käsitelleet niitä;
  • pyytää meitä korjaamaan sinusta säilyttämiämme henkilötietoja, jos ne eivät pidä paikkaansa tai täydentää vajaita henkilötietoja;
  • pyytää meitä, tietyissä rajatuissa tapauksissa, poistamaan henkilötietosi tai lopettamaan niiden käsittelyn;
  • vastustaa sitä, että käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksissa;
  • kyseenalaistaa se, että käsittelemme henkilötietojasi, oikeutettujen etujesi perusteella;
  • pyytää meitä, tietyissä rajatuissa tapauksissa, rajaamaan henkilötietojesi käsittely pelkkään säilytykseen;
  • pyytää meitä, tietyissä rajatuissa tapauksissa, siirtämään henkilötietosi toiselle verkkopalvelujen tarjoajalle;
  • vastustaa päätöksiä, jotka perustuvat pelkästään automaattiseen tietojen käsittelyyn, mukaan lukien profilointi;
  • estää tietojen käsittely, joka tulee todennäköisesti aiheuttamaan sinulle vahinkoa tai kärsimystä ja hakea korvauksia meiltä mistä tahansa vahingoista, jotka ovat seurausta tietosuojalakien rikkomisesta;
  • saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta, joka aiheuttaa todennäköisesti suuren vaaran oikeuksille ja vapauksillesi; ja
  • valittaa tietosuojavaltuutetulle, jos uskot, että olemme rikkoneet tietosuojalakeja (ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuun osoitteessa www.ico.gov.uk).

Jos tahdot käyttää jotain näistä oikeuksista, ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme (saatamme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi - ole hyvä ja tee kanssamme yhteystyötä henkilöllisyytesi todentamiseksi). Ole hyvä ja huomioi se, että saatamme tarvita tiettyjä henkilötietoja jotta voimme työskennellä kanssasi ja/tai tietoja sinusta, joten muutokset, joita teet asetuksiisi, tai rajoitukset, joita pyydät meiltä koskien henkilötietojesi käyttöä, voivat vaikuttaa siihen, mitä tietoja voimme antaa.

Ole hyvä ja huomio myös se, että joskus emme ehkä pysty lopettamaan henkilötietojesi käyttämistä, kun pyydät sitä meiltä (esimerkiksi, kun meidän on käytettävä niitä, koska laki niin vaatii, tai meidän on säilytettävä tiedot sääntelytarkoituksissa). Kun otat meihin yhteyttä, me kerromme sinulle, jos emme pysty täyttämään pyyntöäsi, tai miten pyyntösi saattaa vaikuttaa sinuun.

  1. MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet estääksemme henkilötietojesi katoamisen vahingossa, ja niiden luvattoman käytön tai tarkastelun ja muuttamisen tai luovuttamisen. Lisäksi olemme rajanneet pääsyn henkilötietoihisi niille työntekijöille, asiamiehille, alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoiminnan tiedonsaantitarve. Henkilötietojasi tullaan käsittelemään vain ohjeidemme mukaisesti ja niiden käsittelijöitä koskee tietojen salassapitovelvollisuus.

Olemme ottaneet käyttöön menettelyt, joilla käsitellään kaikki epäillyt tietoturvallisuusrikkomukset ja tulemme ilmoittamaan sinulle ja asiaankuuluvalle tietosuojavaltuutetulle epäillystä rikkomuksesta, kun laki sitä meiltä vaatii.

  1. SUORAMARKKINOINTI

Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käyttämättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa yksinkertaisesti vain suorittamalla ‘lopeta tilaus’ toimenpiteet, jotka ovat saatavillasi (kuten napsauttamalla ‘lopeta tilaus’ -linkkiä, joka on jokaisessa sinulle lähettämässämme kampanjasähköpostiviestissämme). Kunnioitamme päätöstäsi ja lakkaamme lähettämästä sinulle kyseisiä viestejä. Ole hyvä ja ota huomioon, että jos pyydät meitä olemaan ottamatta sinuun yhteyttä tietyn sähköpostiosoitteen kautta, me tulemme säilyttämään tiedon tuosta sähköpostiosoitteesta ‘estolistalla’, jotta voimme noudattaa pyyntöäsi olla ottamatta yhteyttä. Olet vapaa muuttamaan markkinointivalintojasi milloin tahansa.