Käyttämällä Remitly’ä hyväksyt evästeiden käyttömme, joka parantaa asiakaskokemustasi.

Lue seuraavat tiedot huolellisesti, jotta ymmärtäisit täysin
henkilötietoihin liittyvän näkökulmamme, käytäntömme ja henkilötietojen
käytön. Jos et suostu Tietosuojakäytännön sisältämiin asioihin, älä
käytä Palvelujamme. Palvelujen käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias.
Suosittelemme, että lataat ja tallennat tämän asiakirjan turvalliseen
paikkaan.

Käyttämällä sivustoamme (Sivusto), mobiilisovellustamme
(Sovellus) tai muita tuotteitamme tai palvelujamme
(yhdessä Palvelut), hyväksyt tässä Tietosuojakäytännössä kuvatut
käytännöt (tämä Käytäntö).

1. TIETOA TÄSTÄ KÄYTÄNNÖSTÄ

Tämä Käytäntö yhdessä Käyttäjäsopimuksemme
kanssa
(ja muiden
Käyttäjäsopimuksessamme mainittujen käyttöehtojen kanssa) soveltuu
Palvelujemme käyttöösi, kun kyseisiin Palveluihin annetaan pääsy tai ne
annetaan käytettäviksi Sivustomme tai Sovelluksemme kautta ja kun olet
ladannut Sovelluksemme kopion matkapuhelimellesi tai kämmenlaitteeseesi
(Laitteesi).

Tämä Käytäntö päivitettiin viimeksi 28 lokakuuta 2019. Se soveltuu
Palvelujemme käyttäjiin, jotka ovat Euroopan talousalueen asukkaita.

Kun käytämme muita isoilla alkukirjaimilla kirjoitettuja sanoja ja
lauseita tässä Käytännössä
(kuten Sopimus, Profiili ja Tapahtuma), niillä on sama
merkitys
kuin Käyttäjäsopimuksessamme,
paitsi jos olemme määritelleet ne eri tavalla tässä Käytännössä.

  1. Tietoa tästä
    Käytännöstä

  2. Keitä me
    olemme?

  3. Kuka on
    tietosuojavaltuutettumme?

  4. Tähän Käytäntöön tehtävät
    muutokset

  5. Sivustollamme kävijät (paitsi Palvelumme
    tilaajat)

  6. Palvelujemme
    tilaaminen

  7. LiveChat-palvelun
    käyttäjät

  8. Lapset

  9. Henkilötietojen siirto ETA:n ulkopuolelle

  10. Oikeutesi

  11. Kuinka suojaamme
    Henkilötietojasi

  12. Suoramarkkinointi

  13. Linkit kolmannen osapuolen sivustoille ja
    palveluihin

2. KEITÄ ME OLEMME?

Palvelujemme tarjoamia tai keräämiä henkilötietoja valvoo Remitly Europe
Limited, joka toimii osoitteessa WeWork, Charlemont Exchange, Charlemont
Street, Dublin 2, D02V N88, Ireland, ja joka on rekisterinpitäjä
(Remitly, me, meitä tai meidän).

3. KUKA ON TIETOSUOJAVALTUUTETTUMME?

Olemme nimittäneet tietosuojavaltuutetun (DPO), johon voit ottaa
yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä Käytännöstä tai uskot, että
olemme rikkoneet vuoden 2018 tietosuojalakia ja/tai yleistä
tietosuoja-asetusta ((EU) 2016/679)(Tietosuojalait).
Tietosuojavaltuutettumme yhteystiedot ovat: Hra. Mark Doggett, WeWork,
Charlemont Exchange, Charlemont Street, Dublin 2, D02V N88,
Ireland; privacy@remitly.com.

4. TÄHÄN KÄYTÄNTÖÖN TEHTÄVÄT MUUTOKSET

Saatamme muuttaa tätä Käytäntöä milloin tahansa ja kun teemme muutoksia,
ilmoitamme siitä julkaisemalla päivitetyn version Sivustolla ja
Sovelluksessa. Käy tämä Käytäntö läpi joka kerta, kun suoritat
Tapahtuman, sillä sitä on saatettu päivittää alkuperäisen Palveluihimme
rekisteröintisi jälkeen tai viimeisimmän Tapahtumasi jälkeen.

Jos et ole yhtä mieltä tästä Käytännöstä tai sen muutoksista, voit
lopettaa Sopimuksen kanssamme ja sulkea Profiilisi lähettämällä meille
sähköpostia
osoitteeseen service@remitly.com tai
soittamalla numeroon +358 800 552 085

5. SIVUSTOLLAMME KÄVIJÄT (PAITSI PALVELUJEMME TILAAJAT)

Keräämämme Henkilötiedot: Keräämme evästeitä ja vastaavia tietoja.
Katso Evästekäytäntöjämme.

Henkilötietojesi
käyttö:
Katso Evästekäytäntöjämme.

Henkilötietojesi jakaminen: Jaamme näitä tietoja seuraavien kanssa:

  • henkilökuntamme (käyttö rajoittuu heidän työtehtäviensä
    suorittamiseen ja käsittelyn syyn mukainen, mukaan lukien
    asiakastuki ja vianetsintä, tietoanalyysi, testaus, tutkimus ja
    tilasto- ja kyselytarkoitukset)

  • verkkoisännöinnin palveluntarjoaja palvelujemme ylläpitoon ja
    isännöintiin.

Henkilötietojesi säilyttäminen: Näitä tietoja säilytetään
Evästekäytännöissä mainitun ajan, jonka jälkeen ne poistetaan
automaattisesti. Jos kuitenkin

  • laki edellyttää, että säilytämme niitä pitempään, säilytämme ne
    vaaditun ajan.

  • tietoja käytetään oikeudenkäyntien yhteydessä (myös mahdolliset
    oikeudenkäynnit), niitä säilytetään kyseisten oikeudenkäyntien (ja
    toimeenpanon) ajan.

6. PALVELUJEMME TILAAMINEN

Keräämämme Henkilötiedot: Kun tilaat Palvelujamme:

  • Profiilin luominen -- sinun on tarpeen antaa
    sähköpostiosoitteesi ja salasana (meillä ei ole pääsyä salasanaasi
    emmekä siksi jaa sitä). Huomaa, että on luotava Profiili voidaksesi
    suorittaa Tapahtumia.

  • Tapahtumien suorittaminen - sinun on annettava lisäksi seuraavat
    henkilötiedot:

    • nimi, osoite, syntymäpäivä, puhelinnumero, rahoitusvälineen
      tiedot (joko pankki-/luottokortti tai pankkitilitiedot)

    • jos pyydämme, viranomaisten myöntämä henkilöllisyystodistus,
      joka voi olla passi, ajokortti ja/tai ETA-henkilöllisyyskortti
      (sekä kuva sinusta henkilöllisyystodistuksesi kanssa) yhdessä
      osoitteesi todistavien asiakirjojen kanssa ja

    • määrätyt tiedot henkilöstä, jolle olet lähettämässä rahaa
      (vastaanottaja), jotta voisimme helpottaa rahansiirtoa.
      Tarvittaviin tietoihin sisältyvät vastaanottajan etunimi ja
      sukunimi, osoite, puhelinnumero (valinnainen) ja vastaanottajan
      rahoituslaitoksen tiedot, jotta tämä voisi hakea rahansiirron
      (nämä saattavat olla vastaanottajan pankkitilitietoja -- jos
      vastaanottaja saa rahat suoraan pankkitililleen, tai
      rahoituslaitoksen tiedot -- jos varojen nouto on mahdollista
      käteisenä),

  • Tapahtumista, jotka täyttävät tai ylittävät lähetystason rajat
    (katso Profiilisi "lähetysrajat" -välilehteä),
    sinun on myös
    annettava meille seuraavat lisähenkilötiedot: tiedot viimeisimmästä
    Tapahtumasta kanssamme (summa ja vastaanottajan tiedot),
    maksumenetelmä, jota aiot käyttää Palveluissamme, keskimääräinen
    lähetettävä summa, kuinka usein aiot käyttää Palvelujamme, aiotko
    lähettää useille vastaanottajille ja useista paikoista, suhteesi
    vastaanottajaan ja rahan lähettämisen syy, ammattisi, työnantajasi
    ja todisteet siitä, kuinka rahoitat Tapahtuman (kuten pankkitiliote
    tai palkkakuitti).

  • Kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn osallistuminen -- sinun on
    annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi (paitsi jos kysely on
    anonyymi).

  • Yhteyshenkilötietojen tuominen -- saatamme antaa sinulle
    mahdollisuuden tuoda yhteyshenkilöitä* Gmail-, Yahoo Mail- tai
    muusta sähköpostiosoitteesta ja sallia osoitteiden manuaalisen
    syötön, jotta voisit kutsua jäseniä Palveluihimme (emme kerää
    käyttäjänimeä ja salasanaa sähköpostiosoitteesta, josta haluat tuoda
    yhteyshenkilötietosi, sillä syötät sen suoraan kyseiselle
    sähköpostin palveluntarjoajalle sen jälkeen, kun olet hyväksynyt,
    että he voivat lähettää meille sähköpostisi yhteyshenkilöt).

  • Jos käytät** Suosituspalveluamme sähköpostisi** kautta
    kertomaan ystävälle* Palveluistamme, sinun on annettava ystäväsi
    nimi ja sähköpostiosoite.

* Ennen kuin annat meille pääsyn kenenkään tietoihin, sinun on saatava
kyseisen henkilön ennakkolupa hänen henkilötietojensa antamiseen.
Kerromme kyseiselle henkilölle, että olet antanut tiedot meille.

Kun olet

  • tuonut yhteyshenkilötiedot, lähetämme pyyntösi mukaisesti
    sähköpostikutsun ja enintään yhden muistutussähköpostin kutsuaksemme
    hänet Sivustollemme. Tallennamme tiedot ainoastaan tämän sähköpostin
    lähettämistä varten ja/tai

  • suositellut meitä ystävälle, lähetämme hänelle automaattisesti
    sähköpostikutsun Sivustollemme ja enintään yhden
    muistutussähköpostin. Tallennamme nämä tiedot ainoastaan sähköpostin
    lähettämistä ja suosituksen onnistumisen seurantaa varten.

Molemmissa tapauksissa yhteyshenkilö/ystävä voi milloin tahansa PYYTÄÄ
MEITÄ
POISTAMAAN
tiedot
tietokannastamme ja noudatamme pyyntöä. Säilytämme kopion kyseisestä
sähköpostiosoitteesta "estolistallamme", jotta voisimme noudattaa
hänen pyyntöään olla ottamatta yhteyttä. Hän voi muuttaa
markkinointivalintojaan milloin tahansa.

Lisäksi keräämme seuraavia tietoja :

  • tapahtumalokit, jotka sisältävät tietoja Tapahtumastasi (tietoja
    annetaan myös sähköpostikuitin muodossa, jonka saat kun suoritat
    Tapahtuman), ja ne sisältävät yksilölliseen Tapahtumaan linkittyvän
    viitenumeron,

  • meille antamasi tiedot, kun otat yhteyttä asiakaspalveluihin (luomme
    myös automaattisesti asiakastunnuksen rekisteröityessäsi
    Palveluihimme, jotta voisimme tunnistaa sinut
    CRM-järjestelmässämme),

  • tiedot, joita (laillisesti) saamme kolmannen osapuolen lähteistä,
    kuten henkilöllisyyden varmistuspalvelut, sähköiset
    tietokantapalvelut, luottotietoyritykset, liikekumppanit,
    alurakoitsijat teknisissä, maksu- ja toimituspalveluissa,
    mainosverkot, ja markkinatutkimusten palveluntarjoajat,

  • seuraavat tekniset tiedot kerätään automaattisesti, kun käytät
    Sivustoamme tai Sovellusta:

    • Palveluihin pääsyyn käyttämäsi laitteisto ja ohjelmisto (joka
      saattaa sisältää käyttämäsi laitteen tyypin), yksilöllinen
      laitetunnus (esim. laitteen IMEI-numero tai laitteen käyttämä
      matkapuhelinnumero) IP-osoite, matkapuhelinverkon tiedot,
      matkapuhelimen käyttöjärjestelmä, mobiiliselain, sivut joilla
      kävit Sivustollamme_,_ ja muut sivustot, joilla kävit ennen
      Palveluihimme siirtymistä

    • GPS-tekniikka määrittelemään nykyisen sijaintisi (jotkin
      sijaintia käyttävät palvelumme edellyttävät henkilötietojasi
      toimintaa varten)

    • Palvelujemme käyttösi, mukaan lukien, kuinka käytät palveluja ja
      kenelle lähetät ja keneltä vastaanotat rahaa, ja

  • evästeet
    (katso Evästekäytäntöjämme).

Henkilötietojesi käyttö: Käytämme näitä tietoja seuraavasti:

  • pääasiassa noudattamaan lainmukaisia velvoitteitamme erityisesti
    Euroopan kansallisten lakien alaisina, jotka toimeenpanevat:
    neljättä rahanpesun vastaista direktiiviä (EU 2015/849), kuten
    Rikosoikeuden (Rahanpesu ja terrorismin rahoitus) (Tarkistus) laki
    2018, toista maksupalveludirektiiviä (EU 2015/2366) kuten Euroopan
    Unionin (Maksupalvelut) säädökset 2018, EU:n sähköisen varainsiirron
    määräystä (2015/847), Rikosoikeuden (Varkaus ja petokset) laki 2001,
    Rikosoikeus (Terrorismirikokset) 2005, useita Irlannin, EU:n ja YK:n
    sanktioita, lainsäädäntöä ja niihin liittyviä riskitutkimusta,
    petosriskejä pisteytystä, petoksia, terrorismin rahoittamisen
    estämistä, rahanpesun estämistä, kuluttajasuojaa ja valitusten
    käsittelyä koskevia säännöksiä ja ohjeita. Käytämme edellä
    mainittuja tietoja lainmukaisten velvoitteittemme noudattamiseen,
    paitsi niiden henkilöiden tietojen kohdalla, joille suosittelet
    palveluamme.

Jos et anna edellä mainitussa osiossa kuvattuja tietoja, et pysty
suorittamaan Tapahtumia,

  • solmimaan sopimusta -- mukaan lukien kilpailujen järjestäminen,
    kampanjat ja kyselytutkimukset -- erityisesti nimesi ja
    sähköpostiosoitteesi. Jos et anna näitä tietoja, et pysty
    osallistumaan kyseisiin kilpailuihin, kampanjoihin ja
    kyselytutkimuksiin (paitsi jos kyselytutkimus on anonyymi),

  • laillisia etujamme varten -- erityisesti yhteystiedot sekä
    maksutiedot ja tekniset tiedot, (mukaan lukien evästeet) sekä
    asiakastietosi, jotta voisimme

    • pyytää asiakaspalautetta, parantaa ja kehittää palvelujamme,

    • tarjota sinulle palkkioita ja kannustimia käyttääksesi ja
      suositellaksesi palvelujamme

    • kasvattaa liiketoimintaamme ja informoida
      markkinointistrategiaamme ja mainoskampanjaamme

    • kerätä tietoja, joiden avulla voimme ymmärtää, miksi ja miten
      toimit kanssamme ja hyödynnät palveluitamme

    • markkinoida palvelujamme sinulle tai suorittaa
      markkinointitutkimuksia,

mikäli Profiilisi markkinointi- ja viestintäasetukset sallivat tämän,

  • laillisia liiketoiminnan etujamme varten -- määrätyt tekniset tiedot
    laitteestasi, jotta voisimme analysoida liiketoimintaa ja
    markkinointia,

  • laillisia liiketoiminnan etujamme varten -- kun olet suositellut
    ystävää palveluumme tai pyytänyt meitä ottamaan yhteyttä
    yhteyshenkilöön, käytämme hänen nimeään ja sähköpostiaan
    palvelujemme markkinointiin hänelle (katso tietoja edellä)

  • suostumuksesi -- evästeet --
    katso Evästekäytäntöjämme.

Emme ota yhteyttä vastaanottajiisi paitsi pyytämälläsi tavalla tai sen
mukaan kuin on tarpeen Tapahtuman loppuun suorittamiseksi ja/tai
lainmukaisten ja sääntelyvelvoitteittemme noudattamiseksi. Näitä tietoja
käytetään ainoastaan pyyntösi suorittamiseen tai tarkoitukseen, jota
varten ne annettiin.

Edellä mainitun toiminnan yhteydessä saatamme automatisoida käsittelyn
ja/tai profiloinnin perustuen vuorovaikutukseesi Palvelumme kanssa,
Profiilitietoihisi ja muihin tietoihin, joita olet saattanut antaa
meille ajoittain yhdessä kolmansilta osapuolilta saatujen tietojen
kanssa. Rajoitetuissa tapauksissa automatisoidut prosessit saattavat
rajoittaa tai keskeyttää pääsyn Palveluumme, jos kyseiset prosessit
havaitsevat mahdollisia turvallisuusriskejä tai muita riskejä
Palveluillemme, muille käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Automatisoidut prosessimme esimerkiksi saattavat ilmoittaa, että olet
käyttämässä Palvelujamme maassa, jossa meillä ei ole lupaa harjoittaa
liiketoimintaa. Tämä on tärkeää, koska emme halua rikkoa lakeja
tarjotessamme Palveluja.

Toinen esimerkki on, että saatamme käyttää henkilötietojasi
henkilöllisyystarkastusten suorittamiseen. Tämä on myös tärkeää, sillä
se auttaa meitä todentamaan henkilöllisyytesi ja estämään muita
esiintymästä sinuna.

Henkilötietojesi jakaminen:

  • Kaikki tietosi ja vastaanottajiesi tiedot jaetaan seuraavien tahojen
    kanssa:

    • henkilökuntamme (käyttö rajoittuu heidän työtehtäviensä
      suorittamiseen ja noudattaa käsittelyn syytä, mukaan lukien (i)
      Palvelujemme rekisteröinti- ja käyttöhakemusten käsittely, (ii)
      henkilöllisyytesi varmistaminen (iii) Tapahtumiesi
      käsittely, (iv) Palvelujemme, sisällön, markkinoinnin ja
      mainonnan seuranta, parantaminen ja yksilöllistäminen, (v)
      muiden Palvelujemme ja niihin liittyvän asiakaspalvelun
      tarjoaminen ja (vi) vianetsintä, riski- ja tietoanalyysi,
      testaus, tutkimus ja tilastolliset ja kyselytarkoitukset),

    • muut ryhmämme yritykset (eli Remitly, Inc, Remitly UK Limited,
      Remitly Global Inc., Remitly Global Operations Inc. ja Remitly
      Nicaragua S.A.) asiakaspalvelujen ja riskitutkimusten
      tarkoituksiin,

    • alustamme, tiedostojemme ja verkkoisännöinnin palveluntarjoajat
      palvelujamme ylläpitoon, suojeluun, tukeen ja isännöintiin,

    • ulkoistettu asiakaspalvelun tarjoaja tukemaan
      asiakaspalvelutoimintojamme,

    • useat kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat sovelluksia ja
      työkaluja palvelujemme toiminnan mahdollistamiseen (mukaan
      lukien sähköposti, pikaviestit, asiakirja- ja sopimushallinta
      sekä tiedostojen jakaminen), ja

    • kolmannet osapuolet joko omaisuutemme tai sen osan myynnin,
      hankinnan tai fuusion tapauksessa, jos henkilötietosi sisältyvät
      siirrettyyn omaisuuteen (ilmoitamme sinulle kyseisessä
      tapauksessa sekä selvitämme sinulla ehkä olevat
      henkilötietoihisi liittyvät vaihtoehdot, asettamalla ilmoituksen
      Sivustolle ja Sovellukseen).

  • Kaikki tietosi (paitsi evästeet) ja vastaanottajiesi tiedot jaetaan
    poliisin, turvallisuusjoukkojen ja lain toimeenpanoviranomaisten,
    toimivaltaisten viranomaisten hallitustenvälisten tai
    ylikansallisten viranomaisten tai tahojen, toimivaltaisten
    edustajien ja sääntelytahojen (mukaan lukien itsesäätelevät tahot
    tai ohjelmat) kanssa varmistaaksemme, että noudatamme lainmukaisia
    velvoitteitamme, jotka liittyvät valitusten käsittelyyn,
    kuluttajansuojaan, maksupalvelumääräyksiin, petoksiin,
    terrorisminrahoitukseen ja rahanpesun estämiseen

  • Kaikki tietosi (paitsi evästeet) ja vastaanottajiesi tiedot jaetaan
    seuraavien tahojen kanssa:

    • ulkoiset asianajajat, joita palkkaamme ajoittain auttamaan meitä
      suojaamaan Remitlyn, asiakkaidemme, toimittajien,
      yhteyshenkilöiden tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai
      turvallisuutta (mukaan lukien tämän Käytännön toimeenpano ja
      puolustaminen) ja/tai

    • ulkoiset tilintarkastajat, joita palkkaamme ajoittain
      tarkastamaan tilimme.

  • Kaikki tietosi (paitsi asiakastunnuksesi ja määrätyt tekniset
    sijaintitiedot) ja kaikki vastaanottajasi tiedot jaetaan kolmannen
    osapuolen ohjelmistontuottajien kanssa, joka sallii tietojen
    tallennuksen Palvelujemme käytöstäsi ja vuorovaikutuksestasi niiden
    kanssa. Näin voimme parantaa Palvelujamme ja avustaa käyttöösi ja
    toimintaasi liittyvässä oikeudellisessa puolustuksessa.

  • Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi,
    puhelinnumerosi ja pankki-/luottokortin ja pankkitilin tiedot,
    määrätyt tekniset tiedot laitteestasi ja sijainnista,
    Tapahtumatiedot ja kaikki vastaanottajasi tiedot jaetaan eri
    petoksenestotahojen kanssa, joita palkkaamme ajoittain auttamaan
    meitä noudattamaan lainmukaisia velvoitteitamme, jotka liittyvät
    petosriskien pisteytykseen, petoksiin (mukaan lukien petosten
    tarkastajat), terrorisminrahoituksen ja rahanpesun estämiseen.

  • Nimesi, osoitteesi, syntymäpäiväsi, puhelinnumerosi, viranomaisten
    myöntämä henkilöllisyystodistus, kuva sinusta
    henkilöllisyystodistuksesi kanssa ja vastaanottajan syntymäaika
    jaetaan erilaisille kolmansille osapuolille, joita palkkaamme
    ajoittain antamaan tukea asiakkaan tuntemista koskevien
    lainmukaisten velvoitteittemme suhteen (kuten taustatarkastukset,
    henkilöllisyyden todennuspalvelut/-tietokannat, sääntelyraportointi
    ja henkilöllysyysasiakirjojen todennus, validointi ja muuntaminen).
    Remitly käyttää Onfidon palveluja henkilöllisyytesi varmistamiseen.
    Onfido tarkistaa, että henkilöllisyystodistuksesi ovat voimassa, ja
    myös vahvistaa, että valokuvasi vastaa asiakirjan valokuvaa.
    Tarkistuksen tulokset jaetaan sitten Remitly kanssa. Valokuvasi ja
    henkilöllisyystodistuksesi jaetaan Onfidon kanssa tähän
    tarkoitukseen, jotta Onfido voisi ylläpitää, puolustaa ja parantaa
    palvelujaan. Onfidon tietosuojakäytäntö on
    saatavana täällä

  • Yheys- ja henkilötietosi ja pankki-/luottokorttisi ja pankkitilisi
    tiedot, tapahtumaviite ja Tapahtumatiedot, laitteesi tietyt tekniset
    tiedot ja sijaintisi sekä vastaanottajasi tiedot jaetaan pankkimme
    ja muiden maksunkäsittelijöidemme kanssa Tapahtumien käsittelyä
    varten (mukaan lukien mahdolliset ongelmat, kuten petoksen
    tarkastukset).

  • Nimesi, asiakastunnuksesi, määrätyt tekniset tiedot laitteestasi ja
    sijainnista, Tapahtuman viitenumero ja vastaanottajan
    rahoituslaitoksen tiedot annetaan yleensä standardina
    jakelukumppaneillemme (kuten pankillesi ja luottokorttiyhtiölle ja
    vastaanottajan pankille), mutta jotkin jakelukumppanimme saattavat
    myös pyytää (ja meidän pitäisi antaa) sähköpostiosoitteesi,
    syntymäaikasi, osoite, puhelinnumero, tapahtumaloki,
    pankki-/luottokortin ja pankkitilin tiedot ja viranomaisen myöntämä
    henkilöllisyysasiakirja, sekä vastaanottajan nimi, osoite ja
    puhelinnumero.

  • Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi (mutta vain
    Hyvää syntymäpäivää -viestien lähettämiseen), puhelinnumerosi ja
    pankki-/luottokorttisi ja pankkitilisi tiedot, määrätyt tekniset
    tiedot laitteestasi ja sijainnista ja Tapahtumaviite jaetaan
    kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa, jonka palkkaamme
    ajoittain lähettämään sähköpostivahvistuksia Tapahtumistasi (mikä
    meidän on tehtävä lainmukaisen velvoitteen vuoksi)(jos emme lähetä
    niitä itse).

  • Nimesi ja puhelinnumerosi, Tapahtumaviite ja vastaanottajan nimi ja
    puhelinnumero jaetaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa,
    jota käytämme lähettämään vahvistuksen Tapahtumastasi (mikä meidän
    on tehtävä lainmukaisen velvoitteen vuoksi) tekstiviestillä.

  • Nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi,
    syntymäpäiväsi ja pankki-/luottokortin ja pankkitilin tiedot jaetaan
    kolmannen osapuolen seurantapalveluntarjoajan kanssa, jotta voisimme
    ylläpitää ja parantaa Palvelutarjontaamme.

  • Asiakastunnuksesi jaetaan joidenkin kolmannen osapuolen
    ohjelmistopalvelujen tarjoajien kanssa, jotta voisimme seurata
    Palvelun käyttöösi liittyviä teknisiä ongelmia.

  • Määrättyjä teknisiä tietoja laitetunnuksestasi jaetaan kolmannen
    osapuolen palveluntarjoajien kanssa, joka avustaa meitä
    markkinointianalytiikassa.

  • Tietyt henkilötiedot, maksutapahtumatiedot ja tekniset tiedot
    jaetaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotta ne
    voisivat avustaa meitä ajoittain

    • asiakaspalautteen hankkimisessa Palvelujemme parantamiseksi ja
      kehittämiseksi (asiakaskyselyt mukaan lukien) ja/tai:

    • markkinoidaksemme Palvelujamme sinulle tai suorittaaksemme
      markkinointitutkimusta

  • Yhteystietosi jaetaan kolmansien osapuolien kanssa, jotta ne
    voisivat todentaa niiden oikeellisuuden.

  • Sähköpostiosoitteesi, sijaintisi ja laitteesi tiettyjä teknisiä
    tietoja sekä ystäväsi nimi ja sähköpostiosoite annetaan kolmannen
    osapuolen palveluntarjoajille, jotta he voivat avustaa meitä
    markkinoinnissa ja mainoskampanjoissa.

  • Tietyt yhteystiedot, transaktiotiedot ja asiakastunnuksesi jaetaan
    kolmannen osapuolen tarjoajille, jotta he auttavat meitä ymmärtämään
    miksi ja miten toimit kanssamme ja käytät palveluitamme.

  • Nimesi ja sähköpostiosoitteesi annetaan kolmannen osapuolen
    tarjoajille, jotta he voivat jakaa lahjakortteja, joita saatamme
    joskus antaa sinulle palkkioksi tai yllykkeeksi käyttää tai
    suositella palveluitamme.

  • Sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi (ja joissakin tapauksissa
    myös nimesi) jaetaan:

    • sosiaalisen median alustojen kanssa, jotka tarjoavat meille
      markkinointipalveluja ja

    • kolmannen osapuolen alihankkijoiden kanssa, jotta ne voisivat
      avustaa meitä ajoittain asiakaspalautteen saamisessa ja auttaa
      parannusten tekemisessä palveluihimme sekä niiden kehittämisessä
      (mukaan lukien kyselytutkimukset).

Henkilötietojesi säilyttäminen: Säilytämme henkilötietojasi
ainoastaan niin kauan kuin on tarpeen täyttääksemme sen tarkoituksen,
johon keräsimme ne, mukaan lukien lainmukaisten, kirjanpidollisten tai
raportointivaatimusten täyttäminen. Päättääksemme henkilötietojen
asianmukaisesta säilytysajasta otamme huomioon (muun ohella)

  • soveltuvien lakien ja/tai sääntelyviranomaisten määräämät
    velvoitteet ja/tai säilytysajat

  • henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden

  • mahdollisen henkilötietojesi valtuuttamattoman käytön tai
    paljastamisen riskin

  • tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi, ja
    voimmeko saavuttaa nuo tarkoituksen muilla tavoin.

Huomaa, että käyttämällä Palvelujamme nimenomaisesti suostut siihen,
että säilytämme henkilötietojasi (mukaan lukien tietoja, jotka liittyvät
Tapahtumiisi ja henkilöllisyytesi varmistamiseen ja keräämiseen)
enintään 5 vuoden ajaksi siitä, kun lopetat oikeussuhteesi meihin. Tämän
ansiosta voimme havaita ja estää petoksia ja/tai muita palvelujemme
laittomia käyttöjä.

7. LIVECHAT-PALVELUN KÄYTTÄJÄT

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa toimittamaan ja tukemaan
LiveChat-palveluamme, jota käytämme vastaamaan kysymyksiisi
Palveluistamme ja avustamaan sinua Sivustomme toiminnoissa.

Keräämämme henkilötiedot : Jos käytät LiveChat-palvelua, keräämme:
nimesi, sähköpostiosoitteesi (valinnainen), ja LiveChat-istuntosi
sisällön.

Henkilötietojesi käyttö : Käytämme näitä tietoja vastataksemme
kysymyksiisi.

Henkilötietojesi jakaminen : Jaamme näitä tietoja seuraavien tahojen
kanssa:

  • henkilökuntamme (käyttö rajoittuu heidän työtehtäviensä tekemiseen
    ja noudattaa käsittelyn syytä, mukaan lukien asiakastuki ja
    vianetsinnän tarjoaminen, tietoanalyysi, testaus, tutkimus sekä
    tilastointi- ja kyselytutkimustarkoitukset) ja

  • palveluntarjoajiemme kanssa, jotta he voisivat ylläpitää ja
    isännöidä LiveChat-palveluamme.

Henkilötietojesi säilyttäminen : Säilytämme henkilötietojasi
ainoastaan niin pitkään kuin on tarpeen täyttääksemme sen tarkoituksen,
johon ne keräsimme, mukaan lukien lainmukaisten, kirjanpidollisten tai
raportointivaatimusten täyttäminen. Päättääksemme henkilötietojen
asianmukaisesta säilytysajasta otamme huomioon (muun ohella)

  • soveltuvien lakien ja/tai sääntelyviranomaisten määräämät
    velvoitteet ja/tai säilytysajat

  • henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden

  • mahdollisen henkilötietojesi valtuuttamattoman käytön tai
    paljastamisen riskin ja

  • henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja voimmeko saavuttaa sen
    muilla tavoin.

Jos olet käynyt Sivustollamme, katso myös edellä olevaa
kohtaa Sivustoillamme kävijät.

8. LAPSET

Pyydämme, että alle 18-vuotiaat henkilöt (joita kohtelemme lapsina tai
alaikäisinä) eivät käytä Palvelujamme tai lähetä meille henkilötietoja.
Alle 18-vuotiaat henkilöt eivät saa käyttää palvelujamme, ja jos
huomaamme, että alle 18-vuotias henkilö on rekisteröinyt Profiilin
kanssamme, suljemme sen.

9. HENKILÖTIETOJEN SIIRTO ET:N ULKOPUOLELLE

Jaamme henkilötietojasi Remitly Groupin sisällä ja ulkoisille
kolmansille osapuolille (joiden kategorioihin viitataan tässä
Käytännössä). Tähän saattaa sisältyä henkilötietojesi siirtäminen
Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Aina kun siirrämme
henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että niiden
suojaustaso säilyy samana. Joissakin tapauksissa tarjotessamme Palveluja
sinulle henkilötietojasi saatetaan siirtää maihin, joiden Euroopan
komissio
ei
katso tarjoavan riittävää suojaustasoa henkilötiedoille. Muissa
tapauksissa varmistamme, että vähintään yksi laillisista suojatoimista
on toteutettu. Niihin saattaa sisältyä seuraavaa:

  • Kun siirrämme henkilötietoja Remitly-ryhmän sisällä ja määrätyille
    ulkoisille kolmansille osapuolille, saatamme käyttää
    erityisiä Euroopan
    komission
    hyväksymiä
    sopimuksia, jotka antavat henkilötiedoille saman suojauksen kuin
    niillä on Euroopassa, tai

  • Kun käytämme ulkoisia kolmansia osapuolia, jotka sijaitsevat
    Yhdysvalloissa, saatamme siirtää henkilötietoja niille, jos ne
    osallistuvat EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield
    -järjestelyyn
    Tämä
    järjestely edellyttää niitä tarjoamaan vastaavan suojauksen
    henkilötiedoille, jotka on jaettu Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä.

10. OIKEUTESI

Littyen säilyttämiimme henkilötietoihisi, sinulla on oikeus:

  • päästä henkilötietoihisi ja tietoihin, joita meillä on niiden
    käsittelystä

  • pyytää meitä korjaamaan ylläpitämiämme henkilötietojasi, jos ne ovat
    virheellisiä,tai pyytää meitä täydentämään vaillinaiset
    henkilötiedot

  • pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tai lopettamaan niiden
    käsittelyn, rajoittuen määrättyihin tapauksiin

  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
    suoramarkkinointitarkoituksissa

  • vastustaa päätöksiä, jotka perustuvat ainoastaan automaattiseen
    käsittelyyn, mukaan lukien profilointi

  • kyseenalaistaa henkilötietojesi käsittelymme, jonka olemme
    perustelleet laillisten etujemme pohjalta

  • pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojen käsittelyn vain
    säilyttämiseen, rajoittuen määrättyihin tapauksiin

  • pyytää meitä siirtämään henkilötietojasi toiselle verkon
    palveluntarjoajalle, rajoittuen määrättyihin tapauksiin

  • estää käsittelyn, joka todennäköisesti aiheuttaa vahinkoa tai
    mielipahaa sinulle ja hakea korvausta meiltä aiheuttamistamme
    vahingoista, jotka johtuvat tietosuojalakien rikkomisesta

  • saada ilmoituksen henkilötietomurrosta, joka todennäköisesti
    altistaa oikeutesi ja vapautesi huomattavan riskin alaiseksi, ja

  • tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (tietosuojavaltuutetun
    yhteystiedot ETA:ssa, Sveitsissä ja tietyissä Euroopan
    ulkopuolisissa maissa (mukaan lukien USA ja Kanada) löytyvät
    täältä).

Vastaanottajillasi on myös nämä oikeudet, jotka liittyvät
käsittelemiimme henkilötietoihin.

Jos sinä (tai vastaanottajasi) haluatte toimeenpanna joitakin näistä
oikeuksista, ottakaa yhteyttä
osoitteeseen privacy@remitly.com (saatamme
pyytää sinua/vastaanottajaasi varmistamaan
henkilöllisyytesi/henkilöllisyytensä -- pyydämme yhteistyötä
henkilöllisyyden varmistamisessa). Saatamme tarvita määrättyjä
henkilötietoja pysyäksemme tarjoamaan pyytämiäsi Palveluja ja/tai
tietoja, joten asetuksiisi tekemäsi muutokset tai rajoitukset, joita
pyydät meitä tekemään henkilötietojen käytön suhteen, saattavat
vaikuttaa siihen, mitä tietoja voimme antaa.

Emme välttämättä pysty lopettamaan henkilötietojesi käyttöä, kun pyydät
meitä lopettamaan (esimerkiksi jos laki edellyttää meitä käyttämään
niitä tai meidän on säilytettävä tietoja sääntelytarkoituksiin). Jos
lopetamme henkilötietojesi käytön tai rajoitamme sitä, emme joissakin
tapauksissa pysty tarjoamaan sinulle Palvelujamme, kuten rahansiirtoja.
Kun otat meihin yhteyttä, kerromme, mikäli emme pysty noudattamaan
pyyntöäsi tai kuinka pyyntösi saattaa vaikuttaa sinuun.

11. KUINKA SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI

Käytämme alan hyväksyttyjä standardeja suojatessamme Palvelujemme kautta
antamiasi tietoja. Olemme asettaneet SSL (Secure Socket Layer)
-salaustekniikan suojaamaan arkaluontoisia tietoja, kuten pankkitilin
numeroa, luottokorttinumeroa, syntymäpäivää ja sosiaaliturvatunnusta,
jotka siirretään Sivustomme ja/tai Sovelluksemme kautta. Edellytämme
myös suojaustunnisteiden käyttöä (jotka saattavat esimerkiksi sisältää
käyttäjänimen ja salasanan) jokaiselta käyttäjältä, joka haluaa päästä
tietoihinsa Sivustollamme ja/tai Sovelluksessamme.

Kun olemme antaneet sinulle (tai olet valinnut) suojaustunnisteet (kuten
salasanan), jotka mahdollistavat pääsyn joihinkin tiettyihin Palvelun
osiin, olet vastuussa niiden säilyttämisestä luottamuksellisina ja
suojattuina. Lisäksi, jos sallit pääsyn Palveluihimme käyttämällä
sormenjälkitunnistusta laitteellasi (esim. AppleTouch ID:n kautta), älä
anna kenenkään muun rekisteröidä sormenjälkeään laitteellasi, sillä hän
pystyy näin pääsemään Palveluihimme, ja olet vastuussa hänen toimistaan.
Mikään internet-siirtomenetelmä tai sähköisen säilytyksen menetelmä ei
ole 100-prosenttisen turvallinen. Tämän vuoksi emme pysty takaamaan
täydellistä suojausta ja jokainen henkilötietojen siirto tapahtuu omalla
vastuullasi. Jos sinulla on kysyttävää palvelujemme turvallisuudesta,
ota meihin yhteyttä
osoitteeseen service@remitly.com.

12. SUORAMARKKINOINTI

Sinulla on oikeus pyytää, että emme käsittele henkilötietojasi
markkinointitarkoituksissa. Voit toimeenpanna tämän oikeuden milloin
tahansa helposti "tilauksen poisto" -toiminnoilla, jotka on annettu
käyttöön(kuten napsauttamalla jokaisessa mainossähköpostissa olevaa
"tilauksen poisto" -linkkiä). Kunnioitamme valintaasi ja pidättäydymme
lähettämästä sellaisia viestejä sinulle. Jos pyydät, ettemme ota sinuun
yhteyttä sähköpostitse johonkin tiettyyn sähköpostiosoitteeseen,
säilytämme kopion tuosta sähköpostiosoitteesta "estolistalla"
voidaksemme noudattaa pyyntöäsi olla ottamatta yhteyttä. Voit muuttaa
markkinointivalintojasi milloin tahansa.

Voit myös hallita tapaa, jolla käytämme joitakin henkilötietojasi osana
Palvelujamme (kuten kuinka voimme viestiä kanssasi) vahvistamalla
asetukset Profiilissasi. Kaikkea viestintää ei kuitenkaan voi kytkeä
pois -- meiltä ehkä vaaditaan esimerkiksi, että lähetämme
sähköposti-ilmoituksia Palveluistamme noudattaaksemme lainmukaisia
velvoitteitamme kansallisten lakien ja sääntelyn alaisena.

13. LINKIT KOLMANNEN OSAPUOLEN SIVUSTOILLE JA PALVELUIHIN

Jotkut Palvelumme osat käyttävät Google Maps -palveluja, joihin
sisältyvät Google Maps -ohjelmointirajapinnat. Näiden ominaisuuksien
käyttö on Google Mapsin
lisäkäyttöehtojen
ja Googlen
tietosuojakäytännön
alaista
. Tätä
sivustoa ja palvelua käyttämällä suostut myös Google-ehtoihin (ajoittain
muokattuna).

Sivustomme ja Sovelluksemme sisältävät linkkejä muille sivustoille,
joiden tietosuojakäytännöt saattavat poiketa Remitlyn käytännöistä. Jos
lähetät henkilötietoja näille sivustoille, niiden tietosuojakäytännöt
hallitsevat tietojasi emmekä ole vastuussa niiden käytännöistä tai
kyseisten sivustojen tai palvelujen keräämistä tai käsittelemistä
henkilötiedoista (kuten yhteys- ja paikkatiedot). Suosittelemme, että
luet tietosuojakäytännön jokaisella vierailemallasi tai käyttämälläsi
sivustolla tai ohjelmistosovelluksessa.

Tämä Tietosuojakäytäntö ei kata niiden kolmansien osapuolten
tietosuojakäytäntöjä, jotka saatat Palveluja käyttäessäsi osallistaa,
esim. matkapuhelinverkon operaattori tai muut Palvelujemme käyttäjät.
Sinun pitäisi ottaa niihin yhteyttä niiden tietosuojakäytännöistä, ennen
kuin annat niille mitään henkilötietoja.

Sivustomme ja Sovelluksemme sisältävät sosiaalisen median ominaisuuksia,
kuten Facebookin tykkää-painikkeen, pienoissovelluksia tai
interaktiivisia miniohjelmia, joita käytetään Sivustollamme tai
Sovelluksessamme. Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi ja
vierailemasi sivun Sivustollamme, ja saattavat asettaa evästeitä
mahdollistaakseen ominaisuuden asianmukaisen toiminnan. Sosiaalisen
median ominaisuudet ja pienoissovellukset ovat joko kolmannen osapuolen
isännöimiä tai ne isännöidään suoraan Sivustollamme tai Sovelluksessa.
Vuorovaikutuksesi näiden ominaisuuksien kanssa on kyseisen ominaisuuden
tarjoavan yhtiön tietosuojakäytännön alaista. Lisätietoja sosiaalisen
median käytöstä Palvelujemme välityksellä
löytyy Evästekäytännöistämme.