Khi sử dụng Remitly các bạn đã đồng ý với để chúng tôi lưu giữ cookies cho trải nghiệm của bạn được tốt hơn.

Đan MạchĐan MạchĐan MạchDNK
  • Đan MạchĐan Mạch
  • MỹMỹ
  • ÚcÚc
  • ÁoÁo
  • BỉBỉ
  • CanadaCanada
  • Phần LanPhần Lan
  • ĐứcĐức
  • IrelandIreland
  • ÝÝ
  • Hà LanHà Lan
  • Na UyNa Uy
  • Tây Ban NhaTây Ban Nha
  • Thuỵ ĐiểnThuỵ Điển
  • Vương quốc AnhVương quốc Anh
  • PhápPháp
Tiếng ViệtVI

DATABESKYTTELSESPOLITIK

Tag dig venligst tid til at læse følgende oplysninger omhyggeligt, så du fuldt ud forstår vores synspunkter og praksisser vedrørende dine personoplysninger, og hvordan vi bruger dem. Hvis du ikke kan acceptere de forhold, der er angivet i denne politik, skal du ikke tilgå eller bruge vores Tjenester. Du skal være over 18 år for at bruge vores Tjenester. Vi anbefaler også, at du henter og opbevarer dette dokument på et sikkert sted.

Ved at bruge vores websted (vores websted ), vores mobilapplikation (vores app ) eller ethvert af vores andre produkter og tjenester (samlet benævnt, vores Tjenester ), accepterer du praksisserne, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik (denne Politik ).

1. OM DENNE POLITIK

Denne politik, sammen med vores Brugeraftale (og eventuelle yderligere brugsvilkår nævnt i vores Brugeraftale) gælder for din brug af vores Tjenester, hvor sådanne Tjenester stilles til rådighed eller er tilgængelige via vores websted, vores app, og så snart du har hentet eller streamet en kopi af vores app på din mobil eller håndholdte enhed (din enhed ).

Denne politik blev sidst opdateret den 31. Juli 2018. Den gælder for brugere af vores Tjenester, der er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Hvor vi bruger andre ord og vendinger i denne Politik (såsom Aftale , Profil og Transaktion ), har disse den samme betydning som er tildelt dem i vores Brugeraftale, medmindre vi har defineret dem anderledes i denne Politik.

  1. Om denne Politik
  2. Hvem er vi?
  3. Hvem er vores Databeskyttelsesrådgiver?
  4. Ændringer til denne Politik
  5. Besøgende på vores websted (ekskl. abonnenter på vores Tjenester)
  6. Tilmelding til vores Tjenester
  7. Brugere af vores LiveChat-tjeneste
  8. Børn
  9. Overførsel af personoplysninger uden for EØS
  10. Dine rettigheder
  11. Sådan beskytter vi dine personoplysninger
  12. Direkte markedsføring
  13. Links til tredjepartswebsteder og tredjepartstjenester

2. HVEM ER VI?

Alle personoplysninger, der tilvejebringes for eller indsamles af vores Tjenester styres af Remitly UK Ltd, der handler fra Welby House, 96 Wilton Road, London SW1V 1DW, som er den dataansvarlige ( Remitly , vi , os eller vores ).

3. HVEM ER VORES DATABESKYTTELSESRÅDGIVER?

Vi har udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som du kan kontakte, hvis du har eventuelle spørgsmål vedrørende denne Politik eller mener, at vi har overtrådt Databeskyttelsesloven fra 2018 og/eller den Generelle databeskyttelsesforordning ((EU) 2016/679)( Databeskyttelseslove ). Vores databeskyttelsesrådgivers kontaktoplysninger er: Mr. Mark Doggett, Welby House, 96 Wilton Road, London SW1V 1DW; privacy@remitly.com.

4. ÆNDRINGER TIL DENNE POLITIK

Vi kan ændre denne Politik til enhver tid, og når vi gør det, vil vi underrette dig ved at offentliggøre en revideret udgave på vores websted og app. Læs venligst denne Politik, hver gang du foretager en Transaktion, da den kan være blevet opdateret siden du oprindeligt tilmeldte dig vores Tjenester, eller siden din sidste Transaktion.

Hvis du ikke accepterer enhver del af denne Politik, eller eventuel ændring, kan du opsige din aftale med os og lukke din Profil ved at sende os en e-mail på service@remitly.com eller ringe til os på +45 808 20381.

5. BESØGENDE PÅ VORES WEBSTED (EKSKL. ABONNENTER PÅ VORES TJENESTER)

_Personoplysninger, som vi indsamler: Vi indsamler cookies og relateret teknologi. Se venligst vores Cookie-politik.

_Brug af dine personoplysninger: Se venligst vores Cookie-politik.

_Deling af dine personoplysninger: Vi deler disse oplysninger med:

  • vores personale (men deres brug er begrænset til opfyldelsen af ​​deres pligter og i overensstemmelse med årsagen til behandling, herunder for at yde kundesupport og til fejlfinding, dataanalyse, test, research, og statistiske og undersøgelsesformål), og
  • vores udbyder af Webhosting, for at give dem mulighed for at opretholde og hoste vores Tjenester.

_Opbevaring af dine personoplysninger: Disse oplysninger opbevares i de tidsperioder, der er nævnt i Cookie-politikken og slettes derefter automatisk. Men:

  • hvis vi er forpligtede ved lov til at opbevare dem i længere tid, vil vi opbevare dem i den påkrævede periode, og/eller
  • hvor oplysningerne bruges i forbindelse med en retssag (herunder potentielle retssager), vil de blive opbevaret under varigheden af de pågældende retssager (og eventuel fuldbyrdelse af retsafgørelser).

6. ABONNEMENT PÅ VORES TJENESTER

Personoplysninger, som vi indsamler : Når du abonnerer på vores Tjenester:

  • Oprettelse af en profil - du skal tilvejebringe din e-mailadresse og en adgangskodeprofil (vi vil ikke have adgang til, og vil derfor ikke dele, din adgangskode). Bemærk venligst, at du skal oprette en profil for at kunne udføre Transaktioner;
  • Udførelse af Transaktioner - du skal tilvejebringe følgende yderligere personoplysninger:
    • dit navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, oplysninger om dit finansieringsinstrument (enten betalingskort/kreditkort eller bankkontooplysninger), og
    • efter anmodning fra os, visse offentligt udstedte identifikationsdokumenter, herunder dit pas, kørekort og/eller EØS-identitetskort, (samt et billede af dig selv med dit identifikationsdokument), sammen med dokumentation, der beviser din adresse, og
    • visse oplysninger om den person til hvem du sender penge ( modtageren ), så vi kan formidle pengeoverførsler, herunder modtagerens: fornavn og efternavn, adresse, telefonnummer (valgfrit), og oplysninger om modtagerens finansielle institution, der gør det muligt for dem at afhente pengeoverførslen (dette kan være modtagerens bankkontooplysninger - hvis modtageren modtager pengene direkte ind på deres bankkonto, eller en finansiel institutions oplysninger - hvis muligheden for afhentning af kontanter er tilgængelig),
  • Transaktioner, der opfylder eller overskrider vores afsendelsesniveau-grænser (se fanen "afsendelsesgrænser" på din profil) du skal også tilvejebringe følgende yderligere personoplysninger for os: oplysninger om din sidste Transaktion med os (beløb og modtagers oplysninger), den betalingsmetode du agter at bruge med vores Tjenester, dit gennemsnitlige afsendelsesbeløb, hvor ofte du har tænkt dig at bruge vores Tjenester, hvorvidt du ønsker at sende til flere modtagere og fra forskellige steder, dit forhold til modtageren, og årsagen til afsendelse af penge, din beskæftigelse, din arbejdsgiver og dokumentation for, hvordan du vil finansiere din Transaktion (såsom et kontoudtog eller en lønseddel).
  • Deltagelse i en konkurrence, kampagne eller undersøgelse - du skal tilvejebringe dit navn og din e-mailadresse (medmindre en undersøgelse afvikles anonymt).
  • Import af kontaktpersoner - vi kan give dig mulighed for at importere kontaktpersoner* fra din Gmail, Yahoo Mail eller andre e-mailudbydere, samt give dig mulighed for manuelt at indtaste dem for at invitere dem til at blive medlemmer af vores Tjenester (vi indsamler ikke brugernavn og adgangskode til e-mailkontoen, hvorfra du ønsker at importere dine kontaktpersoner, da du giver dem direkte til den pågældende e-mailtjenesteudbyder, og efter din godkendelse, sender de os dine e-mailkontakter).
  • Ved brug afvores henvisningstjeneste via e-mail for at fortælle en ven* om vores Tjenester, skal du tilvejebringe din vens navn og e-mailadresse.

* Før du giver os adgang til enhver anden persons oplysninger, skal du indhente deres forudgående samtykke til din deling af deres personoplysninger med os, og vi vil underrette dem om, at du har tilvejebragt deres oplysninger for os.

Hvor du har:

  • importeret dine kontaktpersoner, vil vi ifølge dine instrukser sende en e-mailinvitation og højst én påmindelse via e-mail, der inviterer vedkommende til at besøge vores websted. Vi opbevarer udelukkende disse oplysninger med henblik på at sende denne e-mail, og/eller
  • henvist en ven til os, vil vi automatisk sende din ven en e-mail og højst én påmindelse via e-mail, der inviterer vedkommende til at besøge vores websted. Vi opbevarer udelukkende disse oplysninger med henblik på at sende denne e-mail og spore succesen af din henvisning.

I begge tilfælde kan din kontaktperson/ven til enhver tid ANMODE OM AT FJERNE disse oplysninger fra vores database, og vi vil efterkomme en sådan anmodning. Vi opbevarer en kopi af den pågældende e-mailadresse på en "undertrykkelsesliste" for at efterkomme deres anmodning om ingen kontakt. De har ret til at ændre deres markedsføringsvalg til enhver tid.

Desuden indsamler vi følgende oplysninger :

  • transaktionslogfiler, der indeholder oplysninger om din Transaktion (sådanne oplysninger tilvejebringes også i form af en e-mailkvittering, som du modtager, når du gennemfører en Transaktion), herunder et unikt transaktionsreferencenummer, som linker til hver Transaktion,
  • oplysninger, som du tilvejebringer for os, når du kontakter kundeservice (vi vil også automatisk generere et kunde-id for dig, når du tilmelder dig vores Tjenester, så vi kan identificere dig i vores CRM-system);
  • oplysninger, som vi (lovligt) modtager fra tredjepartskilder såsom tjenester til identitetsbekræftelse, elektroniske databasetjenester, kreditoplysningsbureauer, samarbejdspartnere, underleverandører inden for tekniske, betalings- og leveringstjenester, annonceringsnetværk, og udbydere af markedsundersøgelsestjenester,
  • følgende tekniske oplysninger indsamles automatisk, når du bruger vores websted eller app:
    • den hardware og software, som du bruger, når du får adgang vores Tjenester (som kan omfatte den type Enhed, som du bruger), et unikt enheds-id (for eksempel, din Enheds IMEI-nummer, eller det mobilnummer, der bruges af Enheden), din IP-adresse, mobilnetværksoplysninger, dit mobiloperativsystem, den type mobilbrowser du bruger, de sider, du får adgang til på vores websted_,_ g andre websteder, som du besøger, før du får adgang til vores Tjenester,
    • GPS-teknologi for at fastslå din aktuelle placering (nogle af vores placeringsaktiverede Tjenester kræver dine personoplysninger for at dette kan fungere. Hvis du ønsker at benytte en bestemt funktion, vil du blive bedt om at give samtykke til, at dine oplysninger bliver brugt til dette formål),
    • din brug af vores Tjenester, herunder hvordan og til hvem du bruger vores Tjenester til at sende eller modtage penge, og
  • cookies (se venligst vores Cookie-politik).

Brug af dine personoplysninger : Vi bruger disse oplysninger på følgende måde:

  • primært for at overholde vores juridiske forpligtelser, nærmere bestemt i henhold til de europæiske nationale love, der implementerer: det fjerde direktiv om bekæmpelse af hvidvaskning af penge (EU 2015/849) såsom Storbritanniens Money Laundering, Terrorist Financing and Transfer of Funds (Information on the Payer) Regulations 2017, det andet direktiv om betalingstjenester (EU 2015/2366) såsom Storbritanniens Payment Services Regulation 2017, samt EU's forordning (2015/847) om oplysninger, der skal medsendes ved pengeoverførsler, Storbritanniens Proceeds of Crime Act 2002, Storbritanniens Terrorism Act 2000, diverse britiske, EU- og FN-sanktionslove og de forskellige tilknyttede forskriftsmæssige regler og retningslinjer i forbindelse med risikoundersøgelse, risikoscoring, svig, bekæmpelse af finansiering af terrorisme, bekæmpelse af hvidvaskning af penge, forbrugerbeskyttelse og klagebehandling. Vi bruger ovenstående oplysninger til at overholde vores juridiske forpligtelser, med undtagelse af oplysningerne om de personer, som du henviser til vores tjeneste.

Hvis du ikke tilvejebringer de oplysninger, som vi har beskrevet i ovenstående afsnit, vil du ikke kunne foretage nogle Transaktioner,

  • til at opfylde en kontrakt – herunder afvikling af konkurrencer, kampagner og undersøgelser – nærmere bestemt, dit navn og din e-mailadresse. Hvis du ikke tilvejebringer disse oplysninger, vil du ikke kunne deltage i sådanne konkurrencer, kampagner eller undersøgelser (medmindre en undersøgelse afvikles anonymt),
  • til vores legitime interesser – nærmere bestemt,visse kontaktinformationer og tekniske oplysningerdit, så vi kan:
    • søge kundefeedback på, og hjælpe os med at forbedre, vores Tjenester, og
    • markedsføre vores Tjenester til dig dig eller udføre markedsundersøgelser,forudsat, at dine markedsførings- og kommunikationspræferencer i din Profil giver os mulighed for at gøre dette,
  • til vores legitime interesser - visse tekniske oplysninger om din enhed, så vi kan drive virksomhed og udføre markedsføringsanalyse,
  • til vores legitime interesser – når du har henvist en ven til os eller bedt os om at kontakte en importeret kontaktperson, bruger vi deres navn og e-mail, så vi kan markedsføre vores Tjenester til dem (som angivet ovenfor), og
  • dit samtykke - cookies – se venligst vores Cookie-politik.

Vi kontakter ikke dine modtagere, undtagen som anvist af dig eller som påkrævet for at gennemføre en Transaktion og/eller overholde vores juridiske eller forskriftsmæssige forpligtelser. Disse oplysninger bruges udelukkende med henblik på at efterkomme din anmodning eller til ethvert formål, hvortil de er blevet tilvejebragt.

I forbindelse med ovenstående aktiviteter, kan vi foretage automatiseret elektronisk behandling og/eller profilering baseret på dine interaktioner med vores tjeneste, dine profiloplysninger og andre oplysninger, som du kan tilvejebringe for os fra tid til anden, sammen med oplysninger indsamlet fra tredjeparter. I begrænsede tilfælde kan automatiserede processer begrænse eller suspendere adgang til vores Tjenester, hvis sådanne processer registrerer aktivitet, som vi mener udgør en sikkerhedsmæssig eller anden risiko for vores Tjenester, andre brugere eller tredjeparter.

For eksempel: vores automatiserede processer kan fortælle os, at du bruger vores Tjenester i et land, hvor vi ikke har tilladelse til at drive virksomhed. Dette er vigtigt, fordi vi ønsker ikke at bryde nogen love, når vi leverer vores Tjenester.

Et andet eksempel er, at vi kan bruge dine personoplysninger til at udføre identitetskontroller. Dette er også vigtigt, da det hjælper os med at bekræfte, hvem du er, og forhindre andre i at udgive sig for at være dig.

Deling af dine personoplysninger :

  • Alle dine oplysninger og alle din modtagers oplysninger deles med:
    • vores personale (men deres brug er begrænset til opfyldelsen af ​​deres pligter og i overensstemmelse med årsagen til behandling, herunder (i) for at behandle en ansøgning om tilmelding til og brug af vores Tjenester (ii) for at bekræfte din identitet (iii) for at behandle dine Transaktioner (iv) for at spore, forbedre og tilpasse vores Tjenester, indhold og annoncering (v) for at levere vores andre Tjenester og relateret kundeservice, og (vi) til fejlfinding, dataanalyse, test, research, og statistiske og undersøgelsesformål),
    • andre selskaber i vores koncern (nærmere bestemt Remitly, Inc, Remitly Globval, Inc., Remitly Global Operations Inc. og Remitly Nicaragua S.A.) med henblik på at yde kundeservice og udføre risikoundersøgelser,
    • vores udbyder af Webhosting for at gøre det muligt for dem at opretholde og hoste vores Tjenester,
    • vores udliciterede udbyder(e) af kundeservice, for at støtte vores kundeservicefunktioner,
    • forskellige tredjeparter, der leverer værktøjer således at vores Tjenester kan fungere (herunder e-mail, onlinemeddelelser, dokumenthåndtering og fildeling),
    • tredjeparter i tilfælde af salg, opkøb eller fusion af nogle eller alle af vores aktiver, hvis dine personoplysninger er en del af de overførte aktiver (vi underretter dig herom i tilfælde af en sådan hændelse, samt om eventuelle valg, som du måtte have med hensyn til dine personoplysninger, ved at offentliggøre en meddelelse på vores websted og app).
  • Alle dine oplysninger (undtagen cookies), og din modtagers oplysninger deles med politiet, sikkerhedsstyrker, eventuelle retshåndhævende myndigheder, kompetente statslige, mellemstatslige eller overnationale embedsmænd og organer, kompetente myndigheder og tilsynsmyndigheder (herunder selvregulerende organer eller ordninger) for at sikre, at vi lever op til vores juridiske forpligtelser i forhold til klagebehandling, forbrugerbeskyttelse, forordninger vedrørende betalingstjenester, svig, bekæmpelse af finansiering af terrorisme og bekæmpelse af hvidvaskning af penge.
  • Alle dine oplysninger (undtagen cookies), og din modtagers oplysninger deles med:
    • eksterne advokater, som vi ansætter fra tid til anden for at hjælpe os med at beskytte Remitly, vores kunder, leverandører, kontaktpersoner eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed (herunder håndhævelse og forsvar af denne Politik), og/eller
    • eksterne revisorer, som vi ansætter fra tid til anden for at foretage revision af os.
  • Alle dine oplysninger (undtagen dit kunde-id og visse tekniske oplysninger om din placering) og alle din modtagers oplysninger deles med en udbyder af tredjepartssoftware, hvilket giver os mulighed for at registrere oplysninger om, hvordan du bruger vores Tjenester, så vi kan forbedre vores Tjenester og hjælpe i eventuelt retligt forsvar i forbindelse med din brug af vores Tjenester.
  • Dit navn, adresse, e-mailadresse, fødselsdato, telefonnummer og oplysninger om betalingskort/kreditkort og bankkonto, visse tekniske oplysninger om din enhed og placering, dine Transaktionsoplysninger og alle din modtagers oplysninger deles med forskellige svig-leverandører, som vi ansætter fra tid til anden for at hjælpe os med at overholde vores juridiske forpligtelser i forbindelse med risikoscoring, svig, bekæmpelse af finansiering af terrorisme og bekæmpelse af hvidvaskning af penge.
  • Dit navn, din adresse, fødselsdato, telefonnummer, offentligt udstedt identifikationsdokument, og billedet af dig selv med dit identifikationsdokument og din modtagers fødselsdato deles med forskellige tredjeparter, som vi ansætter fra tid til anden for at yde support til os i forbindelse med vores juridiske forpligtelser i forbindelse med "kend din kunde" (såsom baggrundstjek, tjenester/databaser til identitetsbekræftelse, rapportering til tilsynsmyndigheder og id-dokumentationsgodkendelse, -validering og -konvertering). For at bekræfte din identitet, benytter Remitly sig af Onfidos tjenester. Onfido kontrollerer, at dine identitetsdokumenter er gyldige, og bekræfter også, at dit billede matcher fotoet på dokumenterne. Resultaterne af kontrollen deles derefter med Remitly. Ved at fortsætte med at bruge vores Tjenester, giver du dit samtykke til, at dit foto og dine id-dokumenter deles med Onfido til dette formål, til at Remitly modtager disse tjenester fra Onfido samt til at Onfido opretholder, beskytter og forbedrer sine tjenester. En kopi af Onfidos databeskyttelsespolitik kan findes her
  • Dit navn, din adresse, og oplysninger om betalingskort/kreditkort og bankkonto, transaktionsreferencenummeret og Transaktionsoplysninger deles med vores betalingsbehandlere med henblik på at behandle dine Transaktioner.
  • Dit navn, kunde-id, visse tekniske oplysninger om din enhed og placering, Transaktionsreferencenummeret og oplysninger om din modtagers pengeinstitut tilvejebringes som standard for vores distributionspartnere (såsom din bank eller kreditkortudsteder og din modtagers bank), men nogle distributionspartnere kan også anmode om (og vi skal tilvejebringe) din fødselsdato, adresse, telefonnummer, oplysninger om betalingskort/kreditkort og bankkonto, og offentligt udstedt identifikationsdokument, samt din modtagers navn, adresse og telefonnummer.
  • Dit navn, din adresse, e-mailadresse, fødselsdato (men kun således at vi kan sende fødselsdagshilsener), telefonnummer og oplysninger om betalingskort/kreditkort og bankkonto, visse tekniske oplysninger om din enhed og placering og Transaktionsreferencenummeret deles med en tredjepartsudbyder, som vi ansætter fra tid til anden for at sende e-mailbekræftelser på dine Transaktioner (som vi er juridisk forpligtede til at gøre) (hvis vi ikke selv sender disse).
  • Dit navn og telefonnummer, Transaktionsreferencenummeret, og din modtagers navn og telefonnummer deles med en tredjepartsudbyder, som vi bruger til at sende bekræftelse på dine Transaktioner (som vi er juridisk forpligtede til at gøre) via sms.
  • Dit navn, din e-mailadresse, adresse, telefonnummer, fødselsdato og oplysninger om dine betalingskort/kreditkort og bankkonto deles med en tredjepartssporingsudbyder, så vi kan opretholde og forbedre vores tjenestetilbud.
  • Dit kunde-id deles med forskellige tredjepartssoftwareudbydere og -værktøjer for at gøre det muligt for os at spore tekniske problemer i forbindelse med din brug af vores Tjenester.
  • Visse tekniske oplysninger om dit enheds-id deles med en tredjepartsudbyder, som hjælper os med markedsføringsanalyse.
  • Visse kontaktoplysninger, transaktionsoplysninger og tekniske oplysninger deles med tredjepartsudbydere, således at de kan hjælpe os fra tid til anden med:
    • at søge kundefeedback på og hjælpe os med at forbedre vores Tjenester (inklusive at udføre undersøgelser) og/eller
    • markedsføre vores Tjenester til dig eller udføre markedsundersøgelser.
  • Dine kontaktinformationer deles med tredjepartsudbydere, så de kan verificere at disse kontaktinformationer er korrekte.
  • Din e-mailadresse og dit telefonnummer (og i nogle tilfælde også dit navn) deles med:
    • sociale medieplatforme, der leverer markedsføringstjenester til os, og
    • tredjepartskontrahenter, så de kan hjælpe os fra tid til anden med at søge kundefeedback på, og hjælpe os med at forbedre, vores Tjenester (herunder udføre undersøgelser).

Opbevaring af dine personoplysninger : Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt med henblik på at opfylde de formål, hvortil vi indsamlede dem, herunder med henblik på at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav. For at fastslå den passende opbevaringsperiode for personoplysninger, tager vi hensyn til (blandt andet):

  • forpligtelser og/eller opbevaringsperioder, der pålægges os af gældende love og/eller vores tilsynsmyndigheder

  • mængden, arten, og følsomheden af ​​personoplysningerne

  • den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, og

  • de formål, hvortil vi behandler dine personoplysninger og hvorvidt vi kan opfylde de pågældende formål via andre midler.

Bemærk venligst, at ved at bruge vores Tjenester accepterer du udtrykkeligt, at vi opbevarer dine personoplysninger (herunder oplysninger vedrørende dine Transaktioner og vores indsamling og bekræftelse af din identitet) i mere end 5 år efter afslutningen på dit juridiske forhold til os. Dette er for at give os mulighed for at påvise og forhindre svig og/eller andre ulovlige anvendelser af vores tjeneste.

7. BRUGERE AF VORES LIVECHAT-TJENESTE

Vi bruger en tredjepartsudbyder til at levere og understøtte vores LiveChat-tjeneste, som vi bruger til at besvare spørgsmål om vores Tjenester og hjælpe dig med vores webstedsfunktionalitet.

Personoplysninger, som vi indsamler : Hvis du bruger LiveChat-tjenesten indsamler vi: dit navn, din e-mailadresse (valgfrit) og indholdet af din LiveChat-session.

Brug af dine personoplysninger : Vi bruger disse oplysninger til at besvare dine spørgsmål.

Deling af dine personoplysninger : Vi deler disse oplysninger med:

  • vores personale (men deres brug er begrænset til opfyldelsen af ​​deres pligter og i overensstemmelse med årsagen til behandling, herunder for at yde kundesupport og til fejlfinding, dataanalyse, test, research, og statistiske og undersøgelsesformål), og
  • vores tjenesteudbyder for at gøre det muligt for dem at opretholde og hoste vores LiveChat-tjeneste.

Opbevaring af dine personoplysninger : Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt med henblik på at opfylde de formål, hvortil vi indsamlede dem, herunder med henblik på at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav. For at fastslå den passende opbevaringsperiode for personoplysninger, tager vi hensyn til (blandt andet):

  • forpligtelser og/eller opbevaringsperioder, der pålægges os af gældende love og/eller vores tilsynsmyndigheder

  • mængden, arten, og følsomheden af ​​personoplysningerne

  • den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, og

  • de formål, hvortil vi behandler dine personoplysninger og hvorvidt vi kan opfylde de pågældende formål via andre midler.

Hvis du har besøgt vores websted, se venligst også Besøgende på vores websted ovenfor.

8. BØRN

Vi beder personer under 18 år (som vi behandler som børn og mindreårige) om at afstå fra at bruge vores Tjenester eller indsende personoplysninger til os. Personer under 18 år er ikke berettiget til at bruge vores Tjenester, og hvis vi opdager, at en person under 18 år har registreret en profil hos os, lukker vi den.

9. OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER UDEN FOR EØS

Vi deler dine personoplysninger inden for Remitly-koncernen og med de eksterne tredjeparter (kategorierne af hvilke, der henvises til i denne Politik). Dette kan indebære overførsel af dine oplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Når vi overfører dine personoplysninger ud af EØS, sørger vi for en tilsvarende grad af beskyttelse for oplysningerne. I nogle tilfælde, når vi leverer Tjenesterne til dig, kan dine personoplysninger blive overført til lande, der anses for at yde et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger af Europa-Kommissionen. I andre tilfælde vil vi sikre, at mindst én af de lovlige sikkerhedsforanstaltninger implementeres, som kan omfatte:

  • Hvor vi overfører personoplysninger inden for Remitly-koncernen og til visse eksterne tredjeparter, kan vi bruge specifikke kontrakter, der er godkendt af Europa-Kommissionen., der yder samme beskyttelse af personoplysninger som i Europa, eller

  • Hvor vi bruger eksterne tredjeparter baseret i USA, kan vi overføre personoplysninger til dem, hvis de er en del af EU-US privacy sheild, som kræver, at de yder tilsvarende beskyttelse af personoplysninger, der deles mellem Europa og USA.

10. DINE RETTIGHEDER

Med hensyn til de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, har du ret til at:

  • få adgang til dine personoplysninger og oplysninger om vores behandling af dem
  • bede os om at berigtige optegnelsen over dine personoplysninger, der opretholdes af os, hvis den er Unøjagtig eller udfylde ufuldstændige personoplysninger
  • bede os, i visse begrænsede tilfælde, om at slette dine personoplysninger eller ophøre med behandling
  • gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål
  • gøre indsigelse mod beslutninger, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering
  • anfægte vores behandling af dine personoplysninger, der er baseret på vores legitime interesser
  • bede os, i visse begrænsede tilfælde, om udelukkende at begrænse behandlingen af ​​personoplysninger til opbevaring.
  • bede os, i visse begrænsede tilfælde, om at overføre dine personoplysninger til en anden online-udbyder
  • forhindre behandling, der sandsynligvis vil forårsage skade eller belastning for dig og søge kompensation fra os for eventuelle skadeserstatninger, som du pådrager dig på grund af vores overtrædelse af databeskyttelseslove
  • blive underrettet om et brud på persondatasikkerheden, som sandsynligvis vil resultere i høj risiko for dine rettigheder og frihedsrettigheder, og
  • klage til ICO, hvis du mener, at vi har overtrådt databeskyttelseslove (du bedes kontakte ICO via ico.gov.uk).

Dine modtagere har også disse rettigheder med hensyn til deres personoplysninger, som vi behandler.

Hvis du (eller dine modtagere) gerne vil udøve enhver af ​​disse rettigheder, bedes du kontakte privacy@remitly.com (vi kan bede dig/din modtager om at bekræfte din/deres identitet - du bedes samarbejde med os om at bekræfte din identitet). Bemærk venligst, at vi muligvis skal bruge visse personoplysninger, således at vi kan levere Tjenesterne og/eller oplysninger, som du anmoder om, så ændringer, som du foretager til dine præferencer, eller begrænsninger, som du beder os om at pålægge vores brug af personoplysninger, kan påvirke, hvilke oplysninger vi kan tilvejebringe.

Bemærk også, at vi nogle gange ikke kan stoppe med at bruge dine personoplysninger, når du beder os om det (for eksempel, hvor vi er nødt til at bruge dem, fordi det er påkrævet ved lov, eller vi er nødt til at opbevare oplysningerne til forskriftsmæssige formål). I andre tilfælde, hvis vi stopper eller begrænser brugen af dine personoplysninger, vil vi ikke kunne levere vores Tjenester til dig, såsom udførsel af pengeoverførsler. Vi underretter dig, hvis vi ikke kan efterkomme din anmodning, eller om hvordan din anmodning kan påvirke dig, når du kontakter os.

11. SÅDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi bruger brancheanerkendte standarder til at beskytte de oplysninger, som du indsender til os via vores Tjenester. Vi har indført SSL-krypteringsteknologi (Secure Socket Layer) for at beskytte dine følsomme oplysninger, såsom bankkontonummer, kreditkortnummer, fødselsdato og offentligt identifikationsnummer, der sendes via vores websted og/eller vores app. Vi kræver også brug af sikkerhedsoplysninger i forbindelse med login (som eksempelvis kan omfatte et brugernavn og en adgangskode) fra hver bruger, der ønsker at få adgang til deres oplysninger på vores websted og/eller vores app.

Hvor vi har givet dig (eller du har valgt) sikkerhedsoplysninger i forbindelse med login (såsom en adgangskode), der gør det muligt for dig at få adgang til visse dele af vores tjeneste, er du ansvarlig for at holde disse oplysninger fortrolige og sikre. Desuden, hvis du tillader adgang til vores Tjenester via brug af dit fingeraftryk på din enhed (for eksempel via Apple Touch ID), så bør du ikke give nogen anden person tilladelse til at registrere deres fingeraftryk på den pågældende enhed, da det kan give dem adgang til vores Tjenester og du kan blive holdt ansvarlig for deres handlinger. Men ingen overførselsmetode over internettet, eller metode til elektronisk opbevaring, er 100 % sikker. Derfor kan vi ikke garantere oplysningernes absolutte sikkerhed og enhver overførsel af personoplysninger er på egen risiko. Hvis du har eventuelle spørgsmål om sikkerheden af vores Tjenester, kan du kontakte os på service@remitly.com.

12. DIREKTE MARKEDSFØRING

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål. Du kan udøve denne ret til enhver tid ved blot at foretage "afmeldingshandlinger", som stilles til rådighed for dig (såsom ved at klikke på "afmeldingslinket" i hver salgsfremmende e-mail, som vi sender til dig). Vi vil efterleve dit valg og afstå fra at sende dig sådanne meddelelser. Bemærk venligst, at hvis du beder os om ikke at kontakte dig via e-mail på en bestemt e-mailadresse, vil vi opbevare en kopi af den pågældende e-mailadresse på en "undertrykkelsesliste" for at efterkomme din anmodning om ingen kontakt. Du kan frit ændre dine markedsføringsvalg til enhver tid.

Du kan også styre, hvordan vi bruger nogle af dine personoplysninger som en del af vores Tjenester (såsom hvordan vi kan kommunikere med dig) ved at bekræfte dine præferencer på din profil. Bemærk venligst, at ikke alle meddelelser kan deaktiveres – det kan for eksempel være nødvendigt for os at sende dig e-mailmeddelelser om vores Tjenester for at overholde vores juridiske forpligtelser i henhold til nationale love og tilsynsmyndigheders vejledning, der implementerer det andet direktiv om Betalingstjenester (direktiv (EU) 2015/2366).

Dele af vores tjeneste bruger Google Maps-tjenester, herunder Google Maps API'er. Anvendelse af disse funktioner er underlagt Google Maps' yderligere brugsvilkår og Googles databeskyttelsespolitik. Ved at bruge dette websted, og tjenesten, accepterer du også Googles vilkår (som ændret fra tid til anden).

Vores websted og app indeholder links til andre websteder, hvis databeskyttelsespraksisser kan være forskellige fra Remitlys. Hvis du indsender personoplysninger til enhver af ​​de pågældende websteder, er dine oplysninger underlagt deres databeskyttelsespolitikker og vi accepterer ikke noget ansvar eller erstatningsansvar for disse politikker eller for eventuelle personoplysninger, som kan indsamles og behandles via de pågældende websteder eller tjenester (såsom kontakt- og placeringsoplysninger). Vi opfordrer dig til at læse databeskyttelsespolitikken omhyggeligt for ethvert websted eller enhver softwareapplikation, som du bruger eller besøger.

Denne Politik dækker ikke praksisserne tilhørende tredjeparter, som du kan interagere med, når du bruger Tjenesterne, såsom din mobilnetværksoperatør eller andre brugere af vores Tjenester. Du bør kontakte dem vedrørende deres databeskyttelsespolitik før du giver dem eventuelle personoplysninger.

Vores websted og app indeholder sociale mediefunktioner, såsom Facebooks "Synes godt om"-knap og widgets, såsom "Del dette"-knappen eller interaktive miniprogrammer, der kører på vores websted og vores app. Disse funktioner kan indsamle din IP-adresse, hvilken side du besøger på vores websted, og kan indstille en cookie for at få funktionen til at fungere ordentligt. Sociale mediefunktioner og widgets hostes af enten en tredjepart eller hostes direkte på vores websted eller app. Dine interaktioner med disse funktioner er underlagt databeskyttelsespolitikken tilhørende selskabet, der leverer funktionerne. Flere oplysninger om brug af sociale medier via vores Tjenester kan findes i vores Cookie-politik.