Korzystając z usług Remitly, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie w celu usprawnienia obsługi.

FinlandiaFinlandiaFinlandiaFIN
  • FinlandiaFinlandia
  • Stany ZjednoczoneStany Zjednoczone
  • AustraliaAustralia
  • AustriaAustria
  • BelgiaBelgia
  • KanadaKanada
  • DaniaDania
  • NiemcyNiemcy
  • IrlandiaIrlandia
  • WłochyWłochy
  • HolandiaHolandia
  • NorwegiaNorwegia
  • HiszpaniaHiszpania
  • SzwecjaSzwecja
  • Wielka BrytaniaWielka Brytania
  • FrancjaFrancja
PolskiPL

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lue seuraavat tiedot huolellisesti, jotta ymmärtäisit täysin henkilötietoihin liittyvän näkökulmamme, käytäntömme ja henkilötietojen käytön. Jos et suostu Tietosuojakäytännön sisältämiin asioihin, älä käytä Palvelujamme. Palvelujen käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias. Suosittelemme, että lataat ja tallennat tämän asiakirjan turvalliseen paikkaan.

Käyttämällä sivustoamme ( Sivusto ), mobiilisovellustamme ( Sovellus ) tai muita tuotteitamme tai palvelujamme (yhdessä Palvelut ), hyväksyt tässä Tietosuojakäytännössä kuvatut käytännöt (tämä Käytäntö ).

1. TIETOA TÄSTÄ KÄYTÄNNÖSTÄ

Tämä Käytäntö yhdessä Käyttäjäsopimuksemme kanssa (ja muiden Käyttäjäsopimuksessamme mainittujen käyttöehtojen kanssa) soveltuu Palvelujemme käyttöösi, kun kyseisiin Palveluihin annetaan pääsy tai ne annetaan käytettäviksi Sivustomme tai Sovelluksemme kautta ja kun olet ladannut Sovelluksemme kopion matkapuhelimellesi tai kämmenlaitteeseesi ( Laitteesi ).

Tämä Käytäntö päivitettiin viimeksi 31. heinäkuuta 2018. Se soveltuu Palvelujemme käyttäjiin, jotka ovat Euroopan talousalueen asukkaita.

Kun käytämme muita isoilla alkukirjaimilla kirjoitettuja sanoja ja lauseita tässä Käytännössä (kuten Sopimus , Profiili ja Tapahtuma ), niillä on sama merkitys kuin Käyttäjäsopimuksessamme, paitsi jos olemme määritelleet ne eri tavalla tässä Käytännössä.

  1. Tietoa tästä Käytännöstä
  2. Keitä me olemme?
  3. Kuka on tietosuojavaltuutettumme?
  4. Tähän Käytäntöön tehtävät muutokset
  5. Sivustollamme kävijät (paitsi Palvelumme tilaajat)
  6. Palvelujemme tilaaminen
  7. LiveChat-palvelun käyttäjät
  8. Lapset
  9. Henkilötietojen siirto ET:n ulkopuolelle
  10. Oikeutesi
  11. Kuinka suojaamme Henkilötietojasi
  12. Suoramarkkinointi
  13. Linkit kolmannen osapuolen sivustoille ja palveluihin

2. KEITÄ ME OLEMME?

Palvelujemme tarjoamia tai keräämiä henkilötietoja valvoo Remitly UK Ltd, joka toimii osoitteessa Welby House, 96 Wilton Road, London SW1V 1DW ja joka on rekisterinpitäjä ( Remitly , me , meitä tai meidän ).

3. KUKA ON TIETOSUOJAVALTUUTETTUMME?

Olemme nimittäneet tietosuojavaltuutetun ( DPO ), johon voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä Käytännöstä tai uskot, että olemme rikkoneet vuoden 2018 tietosuojalakia ja/tai yleistä tietosuoja-asetusta ((EU) 2016/679)( Tietosuojalait ). Tietosuojavaltuutettumme yhteystiedot ovat: Mr. Mark Doggett, Welby House, 96 Wilton Road, London SW1V 1DW; privacy@remitly.com.

4. TÄHÄN KÄYTÄNTÖÖN TEHTÄVÄT MUUTOKSET

Saatamme muuttaa tätä Käytäntöä milloin tahansa ja kun teemme muutoksia, ilmoitamme siitä julkaisemalla päivitetyn version Sivustolla ja Sovelluksessa. Käy tämä Käytäntö läpi joka kerta, kun suoritat Tapahtuman, sillä sitä on saatettu päivittää alkuperäisen Palveluihimme rekisteröintisi jälkeen tai viimeisimmän Tapahtumasi jälkeen.

Jos et ole yhtä mieltä tästä Käytännöstä tai sen muutoksista, voit lopettaa Sopimuksen kanssamme ja sulkea Profiilisi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen service@remitly.com tai soittamalla numeroon +358 800 552085.

5. SIVUSTOLLAMME KÄVIJÄT (PAITSI PALVELUJEMME TILAAJAT)

Keräämämme Henkilötiedot: Keräämme evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa. Katso Evästekäytäntöämme.

Henkilötietojesi käyttö: Katso Evästekäytäntöämme.

Henkilötietojesi jakaminen: Jaamme näitä tietoja seuraavien kanssa:

  • henkilökuntamme (käyttö rajoittuu heidän työtehtäviensä suorittamiseen ja käsittelyn syyn mukainen, mukaan lukien asiakastuki ja vianetsintä, tietoanalyysi, testaus, tutkimus ja tilasto- ja kyselytarkoitukset)
  • verkkoisännöinnin palveluntarjoaja palvelujemme ylläpitoon ja isännöintiin.

Henkilötietojesi säilyttäminen: Näitä tietoja säilytetään Evästekäytännössä mainitun ajan, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Jos kuitenkin

  • laki edellyttää, että säilytämme niitä pitempään, säilytämme ne vaaditun ajan.
  • tietoja käytetään oikeudenkäyntien yhteydessä (myös mahdolliset oikeudenkäynnit), niitä säilytetään kyseisten oikeudenkäyntien (ja toimeenpanon) ajan.

6. PALVELUJEMME TILAAMINEN

Keräämämme Henkilötiedot: Kun tilaat Palvelujamme:

  • Profiilin luominen – sinun on tarpeen antaa sähköpostiosoittesi ja salasana (meillä ei ole pääsyä salasanaasi emmekä siksi jaa sitä). Huomaa, että on luotava Profiili voidaksesi suorittaa Tapahtumia.
  • Tapahtumien suorittaminen - sinun on annettava lisäksi seuraavat henkilötiedot:
    • nimi, osoite, syntymäpäivä, puhelinnumero, rahoitusvälineen tiedot (joko pankki-/luottokortti tai pankkitilitiedot)
    • jos pyydämme, viranomaisten myöntämä henkilöllisyystodistus, joka voi olla passi, ajokortti ja/tai ETA-henkilöllisyyskortti (sekä kuva sinusta henkilöllisyystodistuksesi kanssa) yhdessä osoitteesi todistavien asiakirjojen kanssa ja
    • määrätyt tiedot henkilöstä, jolle olet lähettämässä rahaa ( vastaanottaja ), jotta voisimme helpottaa rahansiirtoa. Tarvittaviin tietoihin sisältyvät vastaanottajan etunimi ja sukunimi, osoite, puhelinnumero (valinnainen) ja vastaanottajan rahoituslaitoksen tiedot, jotta tämä voisi hakea rahansiirron (nämä saattavat olla vastaanottajan pankkitilitietoja – jos vastaanottaja saa rahat suoraan pankkitililleen, tai rahoituslaitoksen tiedot – jos varojen nouto on mahdollista käteisenä),
  • Tapahtumista, jotka täyttävät tai ylittävät lähetystason rajat (katso Profiilisi "lähetysrajat" -välilehteä), sinun on myös annettava meille seuraavat lisähenkilötiedot: tiedot viimeisimmästä Tapahtumasta kanssamme (summa ja vastaanottajan tiedot), maksumenetelmä, jota aiot käyttää Palveluissamme, keskimääräinen lähetettävä summa, kuinka usein aiot käyttää Palvelujamme, aiotko lähettää useille vastaanottajille ja useista paikoista, suhteesi vastaanottajaan ja rahan lähettämisen syy, ammattisi, työnantajasi ja todisteet siitä, kuinka rahoitat Tapahtuman (kuten pankkitiliote tai palkkakuitti).
  • Kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn osallistuminen – sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi (paitsi jos kysely on anonyymi).
  • Yhteyshenkilötietojen tuominen – saatamme antaa sinulle mahdollisuuden tuoda yhteyshenkilöitä* Gmail-, Yahoo Mail- tai muusta sähköpostiosoitteesta ja sallia osoitteiden manuaalisen syötön, jotta voisit kutsua jäseniä Palveluihimme (emme kerää käyttäjänimeä ja salasanaa sähköpostiosoitteesta, josta haluat tuoda yhteyshenkilötietosi, sillä syötät sen suoraan kyseiselle sähköpostin palveluntarjoajalle sen jälkeen, kun olet hyväksynyt, että he voivat lähettää meille sähköpostisi yhteyshenkilöt).
  • Jos käytät** Suosituspalveluamme sähköpostisi* kautta kertomaan ystävälle\ Palveluistamme, sinun on annettava ystäväsi nimi ja sähköpostiosoite.

* Ennen kuinannat meille pääsyn kenenkään tietoihin, sinun on saatava kyseisen henkilön ennakkolupa hänen henkilötietojensa antamiseen. Kerromme kyseiselle henkilölle, että olet antanut tiedot meille.

Kun olet

  • tuonut yhteyshenkilötiedot, lähetämme pyyntösi mukaisesti sähköpostikutsun ja enintään yhden muistutussähköpostin kutsuaksemme hänet Sivustollemme. Tallennamme tiedot ainoastaan tämän sähköpostin lähettämistä varten ja/tai

  • suositellut meitä ystävälle, lähetämme hänelle automaattisesti sähköpostikutsun Sivustollemme ja enintään yhden muistutussähköpostin. Tallennamme nämä tiedot ainoastaan sähköpostin lähettämistä ja suosituksen onnistumisen seurantaa varten.

Molemmissa tapauksissa yhteyshenkilö/ystävä voi milloin tahansa PYYTÄÄ MEITÄ POISTAMAAN tiedot tietokannastamme ja noudatamme pyyntöä. Säilytämme kopion kyseisestä sähköpostiosoitteesta "estolistallamme", jotta voisimme noudattaa hänen pyyntöään olla ottamatta yhteyttä. Hän voi muuttaa markkinointivalintojaan milloin tahansa.

Lisäksi keräämme seuraavia tietoja :

  • tapahtumalokit, jotka sisältävät tietoja Tapahtumastasi (tietoja annetaan myös sähköpostikuitin muodossa, jonka saat kun suoritat Tapahtuman), ja ne sisältävät yksilölliseen Tapahtumaan linkittyvän viitenumeron,
  • meille antamasi tiedot, kun otat yhteyttä asiakaspalveluihin (luomme myös automaattisesti asiakastunnuksen rekisteröityessäsi Palveluihimme, jotta voisimme tunnistaa sinut CRM-järjestelmässämme),
  • tiedot, joita (laillisesti) saamme kolmannen osapuolen lähteistä, kuten henkilöllisyyden varmistuspalvelut, sähköiset tietokantapalvelut, luottotietoyritykset, liikekumppanit, alurakoitsijat teknisissä, maksu- ja toimituspalveluissa, mainosverkot, ja markkinatutkimusten palveluntarjoajat,
  • seuraavat tekniset tiedot kerätään automaattisesti, kun käytät Sivustoamme tai Sovellusta:

    • Palveluihin pääsyyn käyttämäsi laitteisto ja ohjelmisto (joka saattaa sisältää käyttämäsi laitteen tyypin), yksilöllinen laitetunnus (esim. laitteen IMEI-numero tai laitteen käyttämä matkapuhelinnumero) IP-osoite, matkapuhelinverkon tiedot, matkapuhelimen käyttöjärjestelmä, mobiiliselain, sivut joilla kävit Sivustollamme, ja muut sivustot, joilla kävit ennen Palveluihimme siirtymistä
    • GPS-tekniikka määrittelemään nykyisen sijaintisi (jotkin sijaintia käyttävät palvelumme edellyttävät henkilötietojasi toimintaa varten. Jos haluat käyttää kyseistä ominaisuutta, sinua pyydetään sallimaan tietojesi käytön kyseiseen tarkoitukseen)
    • Palvelujemme käyttösi, mukaan lukien, kuinka käytät palveluja ja kenelle lähetät ja keneltä vastaanotat rahaa ja
  • evästeet (katso Evästekäytäntöämme).

Henkilötietojesi käyttö: Käytämme näitä tietoja seuraavasti:

  • pääasiassa noudattamaan lainmukaisia velvoitteitamme erityisesti Euroopan kansallisten lakien alaisina, jotka toimeenpanevat: neljättä rahanpesun vastaista direktiiviä (EU 2015/849) kuten Yhdistyneen kuningaskunnan rahanpesun, terrorismin rahoituksen ja rahansiirron (maksajan tiedot) määräyksiä vuodelta 2017, toista maksupalveludirektiiviä (EU 2015/2366) kuten Yhdistyneen kuningaskunnan maksupalvelumääräystä vuodelta 2017 sekä EU:n sähköisen varainsiirron määräystä (2015/847), Yhdistyneen kuningaskunnan lakia rikoksen tuottamasta hyödystä vuodelta 2002, Yhdistyneen kuningaskunnan terrorismilakia vuodelta 2000, useita Yhdistyneen kuningaskunnan, EU:n ja YK:n sanktioita, lainsäädäntöä ja niihin liittyviä riskitutkimusta, petosriskejä pisteytystä, petoksia, terrorismin rahoittamisen estämistä, rahanpesun estämistä, kuluttajasuojaa ja valitusten käsittelyä koskevia säännöksiä ja ohjeita. Käytämme edellä mainittuja tietoja lainmukaisten velvoitteittemme noudattamiseen, paitsi niiden henkilöiden tietojen kohdalla, joille suosittelet palveluamme.

Jos et anna edellä mainitussa osiossa kuvattuja tietoja, et pysty suorittamaan Tapahtumia,

  • solmimaan sopimusta – mukaan lukien kilpailujen järjestäminen, kampanjat ja kyselytutkimukset – erityisesti nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jos et anna näitä tietoja, et pysty osallistumaan kyseisiin kilpailuihin, kampanjoihin ja kyselytutkimuksiin (paitsi jos kyselytutkimus on anonyymii),
  • laillisia etujamme varten – erityisesti yhteystiedot sekä maksutiedot ja tekniset tiedot, jotta voisimme
    • pyytää asiakaspalautetta ja parantaa palvelujamme ja
    • markkinoida palvelujamme sinulle tai suorittaa markkinointitutkimuksia,

mikäli Profiilisi markkinointi- ja viestintäasetukset sallivat tämän,

  • laillisia liiketoiminnan etujamme varten – määrätyt tekniset tiedot laitteestasi, jotta voisimme analysoida liiketoimintaa ja markkinointia,
  • laillisia liiketoiminnan etujamme varten – kun olet suositellut ystävää palveluumme tai pyytänyt meitä ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöön, käytämme hänen nimeään ja sähköpostiaan palvelujemme markkinointiin hänelle (katso tietoja edellä)
  • suostumuksesi – evästeet – katso Evästekäytäntöämme.

Emme ota yhteyttä vastaanottajiisi paitsi pyytämälläsi tavalla tai sen mukaan kuin on tarpeen Tapahtuman loppuun suorittamiseksi ja/tai lainmukaisten ja sääntelyvelvoitteittemme noudattamiseksi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan pyyntösi suorittamiseen tai tarkoitukseen, jota varten ne annettiin.

Edellä mainitun toiminnan yhteydessä saatamme automatisoida käsittelyn ja/tai profiloinnin perustuen vuorovaikutukseesi Palvelumme kanssa, Profiilitietoihisi ja muihin tietoihin, joita olet saattanut antaa meille ajoittain yhdessä kolmansilta osapuolilta saatujen tietojen kanssa. Rajoitetuissa tapauksissa automatisoidut prosessit saattavat rajoittaa tai keskeyttää pääsyn Palveluumme, jos kyseiset prosessit havaitsevat mahdollisia turvallisuusriskejä tai muita riskejä Palveluillemme, muille käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Automatisoidut prosessimme esimerkiksi saattavat ilmoittaa, että olet käyttämässä Palvelujamme maassa, jossa meillä ei ole lupaa harjoittaa liiketoimintaa. Tämä on tärkeää, koska emme halua rikkoa lakeja tarjotessamme Palveluja.

Toinen esimerkki on, että saatamme käyttää henkilötietojasi henkilöllisyystarkastusten suorittamiseen. Tämä on myös tärkeää, sillä se auttaa meitä todentamaan henkilöllisyytesi ja estämään muita esiintymästä sinuna.

Henkilötietojesi jakaminen:

  • Kaikki tietosi ja vastaanottajiesi tiedot jaetaan seuraavien tahojen kanssa:

    • henkilökuntamme (käyttö rajoittuu heidän työtehtäviensä suorittamiseen ja noudattaa käsittelyn syytä, mukaan lukien (i) Palvelujemme rekisteröinti- ja käyttöhakemusten käsittely, (ii) henkilöllisyytesi varmistaminen (iii) Tapahtumiesi käsittely, (iv) Palvelujemme, sisällön ja mainonnan seuranta, parantaminen ja yksilöllistäminen, (v) muiden Palvelujemme ja niihin liittyvän asiakaspalvelun tarjoaminen ja (vi) vianetsintö, tietoanalyysi, testaus, tutkimus ja tilastolliset ja kyselytarkoitukset),
    • muut ryhmämme yritykset (eli Remitly, Inc, Remitly Global Inc., Remitly Global Operations Inc. ja Remitly Nicaragua S.A.) asiakaspalvelujen ja riskitutkimusten tarkoituksiin,
    • verkkoisännöinnin palveluntarjoaja palvelujamme ylläpitoon ja isännöintiin,
    • ulkoistettu asiakaspalvelun tarjoaja tukemaan asiakaspalvelutoimintojamme,
    • useat kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat työkaluja palvelujemme toiminnan mahdollistamiseen (mukaan lukien sähköposti, pikaviestit, asiakirjahallinta ja tiedostojen jakaminen),
    • kolmannet osapuolet joko omaisuutemme tai sen osan myynnin, hankinnan tai fuusion tapauksessa, jos henkilötietosi sisältyvät siirrettyyn omaisuuteen (ilmoitamme sinulle kyseisessä tapauksessa sekä selvitämme sinulla ehkä olevat henkilötietoihisi liittyvät vaihtoehdot, asettamalla ilmoituksen Sivustolle ja Sovellukseen).
  • Kaikki tietosi (paitsi evästeet) ja vastaanottajiesi tiedot jaetaan poliisin, turvallisuusjoukkojen ja lain toimeenpanoviranomaisten, toimivaltaisten viranomaisten hallitustenvälisten tai ylikansallisten viranomaisten tai tahojen, toimivaltaisten edustajien ja sääntelytahojen (mukaan lukien itsesäätelevät tahot tai ohjelmat) kanssa varmistaaksemme, että noudatamme lainmukaisia velvoitteitamme, jotka liittyvät valitusten käsittelyyn, kuluttajansuojaan, maksupalvelumääräyksiin, petoksiin, terrorisminrahoitukseen ja rahanpesun estämiseen
  • Kaikki tietosi (paitsi evästeet) ja vastaanottajiesi tiedot jaetaan seuraavien tahojen kanssa:
    • ulkoiset asianajajat, joita palkkaamme ajoittain auttamaan meitä suojaamaan Remitlyn, asiakkaidemme, toimittajien, yhteyshenkilöiden tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta (mukaan lukien tämän Käytännön toimeenpano ja puolustaminen) ja/tai
    • ulkoiset tilintarkastajat, joita palkkaamme ajoittain tarkastamaan tilimme.
  • Kaikki tietosi (paitsi asiakastunnuksesi ja määrätyt tekniset sijaintitiedot) ja kaikki vastaanottajasi tiedot jaetaan kolmannen osapuolen ohjelmistontuottajan kanssa, joka sallii tietojen tallennuksen Palvelujemme käytöstäsi. Näin voimme parantaa Palvelujamme ja avustaa käyttöösi liittyvässä oikeudellisessa puolustuksessa.
  • Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi, puhelinnumerosi ja pankki-/luottokortin ja pankkitilin tiedot, määrätyt tekniset tiedot laitteestasi ja sijainnista, Tapahtumatiedot ja kaikki vastaanottajasi tiedot jaetaan eri petoksenestotahojen kanssa, joita palkkaamme ajoittain auttamaan meitä noudattamaan lainmukaisia velvoitteitamme, jotka liittyvät petosriskien pisteytykseen, petoksiin, terrorisminrahoituksen ja rahanpesun estämiseen.
  • Nimesi, osoitteesi, syntymäpäiväsi, puhelinnumerosi, viranomaisten myöntämä henkilöllisyystodistus ja kuva sinusta henkilöllisyystodistuksesi kanssa ja vastaanottajan syntymäaika jaetaan erilaisille kolmansille osapuolille, joita palkkaamme ajoittain antamaan tukea asiakkaan tuntemista koskevien lainmukaisten velvoitteittemme suhteen (kuten taustatarkastukset, henkilöllisyyden todennuspalvelut/-tietokannat, sääntelyraportointi ja henkilöllysyysasiakirjojen todennus, validointi ja muuntaminen). Remitly käyttää Onfidon palveluja henkilöllisyytesi varmistamiseen. Onfido tarkistaa, että henkilöllisyystodistuksesi ovat voimassa, ja myös vahvistaa, että valokuvasi vastaa asiakirjan valokuvaa. Tarkistuksen tulokset jaetaan sitten Remitly kanssa. Jatkamalla palvelujemme käyttöä suostut siihen, että valokuvasi ja henkilöllisyystodistuksesi jaetaan Onfidon kanssa tähän tarkoitukseen, jotta Remitly saisi kyseisiä palveluja Onfidolta ja Onfido voisi ylläpitää, puolustaa ja parantaa palvelujaan. Onfidon tietosuojakäytäntö on täällä
  • Nimesi, osoitteesi ja pankki-/luottokorttisi ja pankkitilisi tiedot, tapahtumaviite ja Tapahtumatiedot jaetaan maksunkäsittelijämme kanssa Tapahtumien käsittelyä varten.
  • Nimesi, asiakastunnuksesi, määrätyt tekniset tiedot laitteestasi ja sijainnista, Tapahtuman viitenumero ja vastaanottajan rahoituslaitoksen tiedot annetaan yleensä standardina jakelukumppaneillemme (kuten pankillesi ja luottokorttiyhtiölle ja vastaanottajan pankille), mutta jotkin jakelukumppanimme saattavat myös pyytää (ja meidän pitäisi antaa) syntymäaikasi, osoite, puhelinnumero, pankki-/luottokortin ja pankkitilin tiedot ja viranomaisen myöntämä henkilöllisyysasiakirja, sekä vastaanottajan nimi, osoite ja puhelinnumero.
  • Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi (mutta vain Hyvää syntymäpäivää -viestien lähettämiseen), puhelinnumerosi ja pankki-/luottokorttisi ja pankkitilisi tiedot, määrätyt tekniset tiedot laitteestasi ja sijainnista ja Tapahtumaviite jaetaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa, jonka palkkaamme ajoittain lähettämään sähköpostivahvistuksia Tapahtumistasi (mikä meidän on tehtävä lainmukaisen velvoitteen vuoksi)(jos emme lähetä niitä itse).
  • Nimesi ja puhelinnumerosi, Tapahtumaviite ja vastaanottajan nimi ja puhelinnumero jaetaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa, jota käytämme lähettämään vahvistuksen Tapahtumastasi (mikä meidän on tehtävä lainmukaisen velvoitteen vuoksi) tekstiviestillä.
  • Nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäpäiväsi ja pankki-/luottokortin ja pankkitilin tiedot jaetaan kolmannen osapuolen seurantapalveluntarjoajan kanssa, jotta voisimme ylläpitää ja parantaa Palvelutarjontaamme.
  • Asiakastunnuksesi jaetaan joidenkin kolmannen osapuolen ohjelmistopalvelujen tarjoajien ja työkalujen kanssa, jotta voisimme seurata Palvelun käyttöösi liittyviä teknisiä ongelmia.
  • Määrättyjä teknisiä tietoja laitetunnuksestasi jaetaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa, joka avustaa meitä markkinointianalytiikassa.
  • Tietyt henkilötiedot, maksutapahtumatiedot ja tekniset tiedot jaetaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotta ne voisivat avustaa meitä ajoittain
    • asiakaspalautteen hankkimisessa Palvelujemme parantamiseksi (asiakaskyselyt mukaan lukien) ja/tai:
    • markkinoidaksemme Palvelujamme sinulle tai suorittaaksemme markkinointitutkimusta
  • Yhteystietosi jaetaan kolmansien osapuolien kanssa, jotta ne voisivat todentaa niiden oikeellisuuden.
  • Sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi (ja joissakin tapauksissa myös nimesi) jaetaan:
    • sosiaalisen median alustojen kanssa, jotka tarjoavat meille markkinointipalveluja ja
    • kolmannen osapuolen alihankkijoiden kanssa, jotta ne voisivat avustaa meitä ajoittain asiakaspalautteen saamisessa ja auttaa parannusten tekemisessä palveluihimme (mukaan lukien kyselytutkimukset).

Henkilötietojesi säilyttäminen: Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin on tarpeen täyttääksemme sen tarkoituksen, johon keräsimme ne, mukaan lukien lainmukaisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten täyttäminen. Päättääksemme henkilötietojen asianmukaisesta säilytysajasta otamme huomioon (muun ohella)

  • soveltuvien lakien ja/tai sääntelyviranomaisten määräämät velvoitteet ja/tai säilytysajat
  • henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden
  • mahdollisen henkilötietojesi valtuuttamattoman käytön tai paljastamisen riskin
  • tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi, ja voimmeko saavuttaa nuo tarkoituksen muilla tavoin.

Huomaa, että käyttämällä Palvelujamme nimenomaisesti suostut siihen, että säilytämme henkilötietojasi (mukaan lukien tietoja, jotka liittyvät Tapahtumiisi ja henkilöllisyytesi varmistamiseen ja keräämiseen) enintään 5 vuoden ajaksi siitä, kun lopetat oikeussuhteesi meihin. Tämän ansiosta voimme havaita ja estää petoksia ja/tai muita palvelujemme laittomia käyttöjä.

7. LIVECHAT-PALVELUN KÄYTTÄJÄT

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa toimittamaan ja tukemaan LiveChat-palveluamme, jota käytämme vastaamaan kysymyksiisi Palveluistamme ja avustamaan sinua Sivustomme toiminnoissa.

Keräämämme henkilötiedot : Jos käytät LiveChat-palvelua, keräämme: nimesi, sähköpostiosoitteesi (valinnainen), ja LiveChat-istuntosi sisällön.

Henkilötietojesi käyttö : Käytämme näitä tietoja vastataksemme kysymyksiisi.

Henkilötietojesi jakaminen : Jaamme näitä tietoja seuraavien tahojen kanssa:

  • henkilökuntamme (käyttö rajoittuu heidän työtehtäviensä tekemiseen ja noudattaa käsittelyn syytä, mukaan lukien asiakastuki ja vianetsinnän tarjoaminen, tietoanalyysi, testaus, tutkimus sekä tilastointi- ja kyselytutkimustarkoitukset) ja
  • palveluntarjoajiemme kanssa, jotta he voisivat ylläpitää ja isännöidä LiveChat-palveluamme.

Henkilötietojesi säilyttäminen : Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin pitkään kuin on tarpeen täyttääksemme sen tarkoituksen, johon ne keräsimme, mukaan lukien lainmukaisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten täyttäminen. Päättääksemme henkilötietojen asianmukaisesta säilytysajasta otamme huomioon (muun ohella)

  • soveltuvien lakien ja/tai sääntelyviranomaisten määräämät velvoitteet ja/tai säilytysajat
  • henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden
  • mahdollisen henkilötietojesi valtuuttamattoman käytön tai paljastamisen riskin ja
  • henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja voimmeko saavuttaa sen muilla tavoin.

Jos olet käynyt Sivustollamme, katso myös edellä olevaa kohtaa Sivustoillamme kävijät.

8. LAPSET

Pyydämme, että alle 18-vuotiaat henkilöt (joita kohtelemme lapsina tai alaikäisinä) eivät käytä Palvelujamme tai lähetä meille henkilötietoja. Alle 18-vuotiaat henkilöt eivät saa käyttää palvelujamme, ja jos huomaamme, että alle 18-vuotias henkilö on rekisteröinyt Profiilin kanssamme, suljemme sen.

9. HENKILÖTIETOJEN SIIRTO ET:N ULKOPUOLELLE

Jaamme henkilötietojasi Remitly Groupin sisällä ja ulkoisille kolmansille osapuolille (joiden kategorioihin viitataan tässä Käytännössä). Tähän saattaa sisältyä tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Aina kun siirrämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle varmistamme, että niiden suojaustaso säilyy samana. Joissakin tapauksissa tarjotessamme Palveluja sinulle henkilötietojasi saatetaan siirtää maihin, joiden Euroopan komissio ei katso tarjoavan riittävää suojaustasoa henkilötiedoille. Muissa tapauksissa varmistamme, että vähintään yksi laillisista suojatoimista on toteutettu. Niihin saattaa sisältyä seuraavaa:

  • Kun siirrämme henkilötietoja Remitly Groupin sisällä ja määrätyille ulkoisille kolmansille osapuolille, saatamme käyttää erityisiä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia., jotka antavat henkilötiedoille saman suojauksen kuin niillä on Euroopassa, tai

  • Kun käytämme ulkoisia kolmansia osapuolia, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, saatamme siirtää henkilötietoja niille, jos ne osallistuvat EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn Tämä järjestely edellyttää niitä tarjoamaan vastaavan suojauksen henkilötiedoille, jotka on jaettu Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä.

10. OIKEUTESI

Littyen säilyttämiimme henkilötietoihisi, sinulla on oikeus:

  • päästä henkilötietoihisi ja tietoihin, joita meillä on niiden käsittelystä
  • pyytää meitä korjaamaan ylläpitämiämme henkilötietojasi, jos ne ovat virheellisiä,tai pyytää meitä täydentämään vaillinaiset henkilötiedot
  • pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tai lopettamaan niiden käsittelyn, rajoittuen määrättyihin tapauksiin
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa
  • vastustaa päätöksiä, jotka perustuvat ainoastaan automaattiseen käsittelyyn, mukaan lukien profilointi
  • kyseenalaistaa henkilötietojesi käsittelymme, jonka olemme perustelleet laillisten etujemme pohjalta
  • pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojen käsittelyn vain säilyttämiseen, rajoittuen määrättyihin tapauksiin
  • pyytää meitä siirtämään henkilötietojasi toiselle verkon palveluntarjoajalle, rajoittuen määrättyihin tapauksiin
  • estää käsittelyn, joka todennäköisesti aiheuttaa vahinkoa tai mielipahaa sinulle ja hakea korvausta meiltä aiheuttamistamme vahingoista, jotka johtuvat tietosuojalakien rikkomisesta
  • saada ilmoituksen henkilötietomurrosta, joka todennäköisesti altistaa oikeutesi ja vapautesi huomattavan riskin alaiseksija
  • valittaa ICO:lle, jos uskot, että olemme rikkoneet tietosuojalakeja (ota yhteyttä ICO:on sivustolla ico.gov.uk).

Vastaanottajillasi on myös nämä oikeudet, jotka liittyvät käsittelemiimme henkilötietoihin.

Jos sinä (tai vastaanottajasi) haluatte toimeenpanna joitakin näistä oikeuksista, ottakaa yhteyttä osoitteeseen privacy@remitly.com (saatamme pyytää sinua/vastaanottajaasi varmistamaan henkilöllisyytesi/henkilöllisyytensä – pyydämme yhteistyötä henkilöllisyyden varmistamisessa). Saatamme tarvita määrättyjä henkilötietoja pysyäksemme tarjoamaan pyytämiäsi Palveluja ja/tai tietoja, joten asetuksiisi tekemäsi muutokset tai rajoitukset, joita pyydät meitä tekemään henkilötietojen käytön suhteen, saattavat vaikuttaa siihen, mitä tietoja voimme antaa.

Emme välttämättä pysty lopettamaan henkilötietojesi käyttöä, kun pyydät meitä lopettamaan (esimerkiksi jos laki edellyttää meitä käyttämään niitä tai meidän on säilytettävä tietoja sääntelytarkoituksiin). Jos lopetamme henkilötietojesi käytön tai rajoitamme sitä, emme joissakin tapauksissa pysty tarjoamaan sinulle Palvelujamme, kuten rahansiirtoja. Kun otat meihin yhteyttä, kerromme, mikäli emme pysty noudattamaan pyyntöäsi tai kuinka pyyntösi saattaa vaikuttaa sinuun.

11. KUINKA SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI

Käytämme alan hyväksyttyjä standardeja suojatessamme Palvelujemme kautta antamiasi tietoja. Olemme asettaneet SSL (Secure Socket Layer) -salaustekniikan suojaamaan arkaluontoisia tietoja, kuten pankkitilin numeroa, luottokorttinumeroa, syntymäpäivää ja sosiaaliturvatunnusta, jotka siirretään Sivustomme ja/tai Sovelluksemme kautta. Edellytämme myös suojaustunnisteiden käyttöä (jotka saattavat esimerkiksi sisältää käyttäjänimen ja salasanan) jokaiselta käyttäjältä, joka haluaa päästä tietoihinsa Sivustollamme ja/tai Sovelluksessamme.

Kun olemme antaneet sinulle (tai olet valinnut) suojaustunnisteet (kuten salasanan), jotka mahdollistavat pääsyn joihinkin tiettyihin Palvelun osiin, olet vastuussa niiden säilyttämisestä luottamuksellisina ja suojattuina. Lisäksi, jos sallit pääsyn Palveluihimme käyttämällä sormenjälkitunnistusta laitteellasi (esim. AppleTouch ID:n kautta), älä anna kenenkään muun rekisteröidä sormenjälkeään laitteellasi, sillä hän pystyy näin pääsemään Palveluihimme, ja olet vastuussa hänen toimistaan. Mikään internet-siirtomenetelmä tai sähköisen säilytyksen menetelmä ei ole 100-prosenttisen turvallinen. Tämän vuoksi emme pysty takaamaan täydellistä suojausta ja jokainen henkilötietojen siirto tapahtuu omalla vastuullasi. Jos sinulla on kysyttävää palvelujemme turvallisuudesta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen service@remitly.com.

12. SUORAMARKKINOINTI

Sinulla on oikeus pyytää, että emme käsittele henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa. Voit toimeenpanna tämän oikeuden milloin tahansa helposti "tilauksen poisto" -toiminnoilla, jotka on annettu käyttöön(kuten klikkaamalla jokaisessa mainossähköpostissa olevaa "tilauksen poisto" -linkkiä). Kunnioitamme valintaasi ja pidättäydymme lähettämästä sellaisia viestejä sinulle. Jos pyydät, ettemme ota sinuun yhteyttä sähköpostitse johonkin tiettyyn sähköpostiosoitteeseen, säilytämme kopion tuosta sähköpostiosoitteesta "estolistalla" voidaksemme noudattaa pyyntöäsi olla ottamatta yhteyttä. Voit muuttaa markkinointivalintojasi milloin tahansa.

Voit myös hallita tapaa, jolla käytämme joitakin henkilötietojasi osana Palvelujamme (kuten kuinka voimme viestiä kanssasi) vahvistamalla asetukset Profiilissasi. Kaikkea viestintää ei kuitenkaan voi kytkeä pois – meiltä ehkä vaaditaan esimerkiksi, että lähetämme sähköposti-ilmoituksia Palveluistamme noudattaaksemme lainmukaisia velvoitteitamme kansallisten lakien ja sääntelyn alaisena toista maksupalveludirektiiviä (direktiivi (EU) 2015/ 2366) toteuttaen.

13. LINKIT KOLMANNEN OSAPUOLEN SIVUSTOILLE JA PALVELUIHIN

Jotkut Palvelumme osat käyttävät Google Maps -palveluja, joihin sisältyvät Google Maps -ohjelmointirajapinnat. Näiden ominaisuuksien käyttö on Google Mapsin lisäkäyttöehtojen ja Googlen tietosuojakäytännön alaista. Tätä sivustoa ja palvelua käyttämällä suostut myös Google-ehtoihin (ajoittain muokattuna).

Sivustomme ja Sovelluksemme sisältävät linkkejä muille sivustoille, joiden tietosuojakäytännöt saattavat poiketa Remitlyn käytännöistä. Jos lähetät henkilötietoja näille sivustoille, niiden tietosuojakäytännöt hallitsevat tietojasi emmekä ole vastuussa niiden käytännöistä tai kyseisten sivustojen tai palvelujen keräämistä tai käsittelemistä henkilötiedoista (kuten yhteys- ja paikkatiedot). Suosittelemme, että luet tietosuojakäytännön jokaisella vierailemallasi tai käyttämälläsi sivustolla tai ohjelmistosovelluksessa.

Tämä Tietosuojakäytäntö ei kata niiden kolmansiean osapuolten tietosuojakäytäntöjä, jotka saatat Palveluja käyttäessäsi osallistaa, esim. matkapuhelinverkon operaattori tai muut Palvelujemme käyttäjät. Sinun pitäisi ottaa niihin yhteyttä niiden tietosuojakäytännöistä, ennen kuin annat niille mitään henkilötietoja.

Sivustomme ja Sovelluksemme sisältävät sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin tykkää-painikkeen, pienoissovelluksia tai interaktiivisia miniohjelmia, joita käytetään Sivustollamme tai Sovelluksessamme. Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi ja vierailemasi sivun Sivustollamme, ja saattavat asettaa evästeitä mahdollistaakseen ominaisuuden asianmukaisen toiminnan. Sosiaalisen median ominaisuudet ja pienoissovellukset ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai ne isännöidään suoraan Sivustollamme tai Sovelluksessa. Vuorovaikutuksesi näiden ominaisuuksien kanssa on kyseisen ominaisuuden tarjoavan yhtiön tietosuojakäytännön alaista. Lisätietoja sosiaalisen median käytöstä Palvelujemme välityksellä löytyy Evästekäytäntöämme.