Ved at bruge Remitly accepterer du brugen af vores cookies til at forbedre din oplevelse.


Print and/or download PDF

PRIVATLIVSPOLITIK

Læs venligst følgende information omhyggeligt, så du fuldt ud forstår vores synspunkter og kutymer vedrørende dine personoplysninger og hvordan vi vil bruge dem. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene i denne politik, så bedes du undlade at tilgå eller anvende vores Tjenester. Du skal være over 18 år for at anvende vores Tjenester. Vi anbefaler ligeledes at du henter og gemmer dette dokument på et sikkert sted.

Ved at anvende vores websted (vores Websted); vores mobil app (vores App) eller ethvert andet af vores produkter og tjenester (fælles, vores Tjenester), accepterer du de vilkår der er beskrevet i denne privatlivspolitik (denne Politik). Denne politik er også gældende hvis du deltager i vores forskningsprojekter.

Udover denne politik kan vi også tilvejebringe andre privatlivs- politikker ved bestemte lejligheder, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig (fx når du fortæller om hvorfor du har sendt penge til udlandet), så du er fuldt ud klar over hvordan og hvorfor vi anvender dine data. Denne politik er et supplement til de andre privatlivs- politikker og er ikke tiltænkt at tilsidesætte dem.

1. OM DENNE POLITIK

Denne politik sammen med vores Brugeraftale (og evt. ekstra brugsbetingelser der er omtalt i vores Brugeraftale) gælder for din brug af vores Tjenester, hvor sådanne tjenester er gjort tilgængelige eller kan tilgås via vores Websted, vores App og efter at du har hentet eller streamet en kopi af vores App på din mobile eller håndholdte enhed (din Enhed).

Denne politik blev senest opdateret den 2. marts 2020. Den er gældende for brugere af vores tjenester i EØS.

De steder hvor vi bruger ord med store bogstaver (som f.eks. Aftale, Profil og Transaktion), har disse den samme mening som dem i vores Brugeraftale, med mindre vi har defineret dem anderledes i denne politik.

  1. Om denne politik
  2. Hvem er vi?
  3. Hvem er vores databeskyttelsesrådgiver?
  4. Ændringer i denne politik
  5. Besøgende på vores Websted (eksl. abonnenter på vores Tjenester)
  6. At tegne abonnement på vores Tjenester
  7. Forskningsdeltagere
  8. Brugere af vores LiveChat Tjeneste
  9. Børn
  10. Overførsel af personoplysninger udenfor EØS.
  11. Dine rettigheder
  12. Hvordan vi beskytter dine personoplysninger
  13. Direkte markedsføring
  14. Links til Tredjepart Websteder og Tredjepart Tjenester

2. HVEM ER VI?

Alle personlige oplysninger der tilvejebringes eller indsamles af vores Tjenester bliver kontrolleret af Remitly Europe Limited som tilhører WeWork, Charlemont Exchange, Charlemont Street, Dublin 2, D02V N88, Irland og som er dataansvarlig (Remitly, vi, os eller vores).

3. HVEM ER VORES DATABESKYTTELSESRÅDGIVER?

Vi har udpeget en databeskyttelsesrådgiver (DPO) som du kan kontakte hvis du har nogen spørgsmål vedrørende denne politik eller hvis du tror at vi har brudt databeskyttelsesloven 2018 og/eller databeskyttelsesforordningen ((EU) 2016/679) (DP love). Vores DPO's kontaktoplysninger er: Mr. Dermot Kennedy, 1st Floor, Penrose One, Penrose Dock, Cork, T23 KW81, Irland; privacy@remitly.com.

4. ÆNDRINGER AF DENNE POLITIK

Vi kan ændre denne Politik på et hvilket som helst tidspunkt og når vi gør, så vil vi informere dig ved at opslå en revideret version på vores Websted og App. Venligst gennemlæs denne Politik hver gang du foretager en transaktion, da den kan være opdateret efter du tilmeldte dig vores Tjenester eller siden den sidste Transaktion.

Hvis du ikke kan acceptere denne Politik eller nogen ændring af den, kan du opsige Aftalen med os og lukke din Profil ved at sende en e-mail til os på service@remity.com eller du kan ringe til os på 0080055771234.

5. BESØGENDE PÅ VORES WEBSTED (EKSL. ABONNENTER PÅ VORES TJENESTER)

Personoplysninger vi indsamler Vi indsamler cookies og relaterede informationer. Se vores Cookie Politik.

Brug af dine personoplysninger: Se vores Cookie Politik.

Deling af dine personoplysninger: Vi vil dele disse informationer med:

  • vores medarbejdere (men deres brug skal være begrænset til deres opgaver og i overensstemmelse med årsagen til behandlingen, indbefattet at tilvejebringe kundeservice og yde hjælp med fejlfinding, dataanalyse, testning, forskning og statistiske og spørgeundersøgelsesformål) og
  • vores websted hosting-leverandører, for at gøre dem i stand til at vedligeholde og hoste vores Tjenester.

Opbevaring af dine personoplysninger: Disse informationer bliver opbevaret i et tidsrum der henvises til i Cookie Politikken, og derefter bliver de automatisk slettede. Men:

  • hvis loven kræver at vi skal opbevare oplysningerne i længere tid, så vil vi gøre det og/eller
  • hvor informationerne bliver anvendt i forbindelse med juridiske retsprocesser (inkl. fremtidige juridiske retsprocesser) så vil de blive opbevaret i tidsrummet disse juridiske (og evt. håndhævelses) retsprocesser finder sted.

6. AT ABONNERE PÅ VORES TJENESTER

Personlige oplysninger vi indsamler: Når du abonnerer på vores Tjenester:

  • Oprettelse af en profil - du skal oplyse din e-mailadresse og en adgangskode (vi har ikke adgang til og vil derfor ikke dele din adgangskode). Vær venligst opmærksom på at du skal oprette en Profil for at kunne foretage Transaktioner;

  • Foretag Transaktioner - du skal tilvejebringe følgende yderligere personlige oplysninger:

    • dit navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, økonomiske oplysninger (enten debet/kreditkort eller bankkontooplysninger); og
    • hvis vi anmoder om det, visse officielle id-dokumenter inkl. pas, kørekort og/eller EØS-id-kort, (så vel som et billede af dig selv med id-dokumentationen), sammen med dokumentationen der bekræfter din adresse og
    • visse oplysninger om den person du skal sende penge til (modtageren), så vi lettere kan overføre midler inkl. modtagerens: fornavn og efternavn, adresse, telefonnummer (valgfrit) og oplysninger om modtagerens finansieringsvirksomhed der muliggør at vedkommende kan modtage pengeoverførslen (dette kan f.eks. være modtagerens bankkontooplysninger hvis modtageren vil modtage midlerne direkte i hans/hendes bankkonto eller oplysninger om en finansieringsvirksomhed, hvis der er mulighed for at modtage pengene i kontanter).
  • Transaktioner der opfylder eller overstiger vores grænser for at sende midler (se fanen 'grænser for at sende midler' i din Profil) du skal desuden tilvejebringe følgende yderligere personlige oplysninger: oplysninger om din seneste Transaktion med os (beløb og modtageroplysninger); betalingsmetoden du har tænkt dig at benytte med vores Tjenester; dit gennemsnitlige beløb du sender; hvor ofte du har tænkt dig at bruge vores Tjenester; om du har tænkt dig at sende til flere modtagere og fra forskellige steder; din relation med modtageren og formålet med at sende penge; din stilling; din arbejdsgiver og bevis på hvordan du vil finansiere din Transaktion (fx en kontooversigt fra din bank eller lønseddel).

  • Deltagelse i en konkurrence, kampagne eller spørgeundersøgelse - du skal oplyse dit navn og e-mailadresse (med mindre spørgeundersøgelsen bliver afviklet anonymt) og visse andre personlige oplysninger, som du kan blive anmodet om i vores spørgeundersøgelse.

  • #Hvorfor|Sende - hvis du beslutter at dele din historie om hvorfor du sender penge, så skal du tilvejebringe visse informationer på vores online formular (som er tilgængelig via vores Websted og App).

  • Import af kontakter - vi kan give dig muligheden for at importere kontakter* fra din Gmail, Yahoo Mail eller andre e-mail-udbydere så vel som at tillade at du manuelt indtaster dem for at invitere dem til at blive medlemmer af vores Tjenester (vi indsamler ikke brugernavne og adgangskoder for den e-mailkonto du ønsker at importere dine kontakter fra idet du tilvejebringer den direkte til den e-mail serviceudbyder og efter du er blevet godkendt sender de os dine e-mail-kontakter).

  • Brugen af vores henvisningstjeneste via e-mail til at fortælle en ven om vores Tjenester, her skal du bruge din vens navn og e-mailadresse.

  • Inden du tilvejebringer os med adgang til en anden persons oplysninger, skal du først indhente deres samtykke til at dele deres personoplysninger med os og vi vil informere dem om at du har tilvejebragt os med deres oplysninger.

Hvis du har:

  • importeret dine kontakter vil vi med dit samtykke sende en e-mail-invitation og minimum en påmindelses e-mail med en invitation til at besøge vores Websted. Vi gemmer disse informationer udelukkende med det formål at sende denne e-mail og/eller
  • at henvise en ven til os, vi vil automatisk sende din ven en e-mail og minimum en påmindelses e-mail med en invitation til vedkommende om at besøge vores Websted. Vi gemmer disse informationer udelukkende med det formål at sende denne e-mail og spore succesen med dine henvisninger.

I begge tilfælde kan din kontakt/ven når som helst ANMODE OM AT FJERNE denne information fra vores database og vi vil indfri sådanne anmodninger. Vi vil opbevare en kopi af den pågældende e-mailadresse på en 'liste' for at kunne opfylde deres anmodning om ikke at blive kontaktet. De er velkommen til at ændre deres valg af markedsføring på ethvert tidspunkt.

Derudover vil vi indsamle følgende informationer:

  • Transaktionslogs der indeholder informationer om din Transaktion (sådan information tilbydes også i form af en e-mailkvittering som du vil modtage når du gennemfører en Transaktion), indbefattet et enestående transaktions referencenummer der er tilknyttet hver Transaktion,
  • informationer du giver når du kontakter kundeservice (vi vil også automatisk generere et kunde-id for dig når du tilmelder dig vores Tjenester, så at vi kan identificere dig i vores CRM-system);
  • information som vi (legalt) modtager fra tredjepart kilder såsom id-godkendelsestjenester, elektroniske databasetjenester, kreditoplysningsbureauer, forretningspartnere, underleverandører inden for tekniske, betalings- og leveringstjenester, annonceringsnetværk og markedsundersøgelses tjenesteudbydere;
  • følgende tekniske information vil blive indsamlet automatisk når du bruger vores Websted eller App:
    • hardwaren og softwaren du bruger når du tilgår vores Tjenester (som kan omfatte den enhedstype som du bruger), et unikt enheds-id (fx din enheds IMEI-nummer, eller det mobilnummer der anvendes af din enhed), din IP-adresse, mobil netværksinformation, din mobile enheds operativsystem, typen af mobilbrowser du bruger, de sider du besøger på vores Websted og andre websteder som du besøger inden du tilgår vores Tjenester;
    • GPS-teknologi til at bestemme din nuværende placering (visse af vores placeringsafhængige Tjenester kræver dine personoplysninger for at fungere.);
    • din brug af vores Tjenester, inkl. hvordan og til hvem du bruger vores Tjenester til at sende og modtage penge; og
  • cookies (se vores Cookie Politik).

Brug af dine personoplysninger. Vi anvender denne information på følgende måde:

  • primært til at overholde vores juridiske forpligtelser, specielt under europæiske nationale love idet vi implementerer: fourth Anti Money Laundering Directive (EU 2015/849) eksempelvis the UK Money Laundering, Terrorist Financing and Transfer of Funds (Information om betaleren) Regulations 2017, the second Payment Services Directive (EU 2015/2366) såsom the UK Payment Services Regulation 2017, såvel som the EU Wire Transfer Regulation (2015/847), UK Proceeds of Crime Act 2002, UK Terrorism Act 2000, forskellige UK, EU and FN sanktionslovgivning og de forskellige tilhørende regulatoriske regler og vejledning i forbindelse med risikoundersøgelse, risikoberegning, svindel, finansiering af terrorbekæmpelse, antihvidvaskning, forbrugerbeskyttelse og behandling af klager. Vi vil bruge ovenstående henvist information til at overholde vores juridiske forpligtelser med undtagelse af oplysningerne om de personer som du henviser til vores Tjeneste.

    Hvis du ikke tilvejebringer informationen vi har beskrevet i ovenstående afsnit, kan du ikke foretage nogen Transaktioner;

  • til at indgå en kontrakt - indbefattet at afvikle konkurrencer, kampagner og spørgeundersøgelser - specifikt dit navn og e-mailadresse. Hvis du ikke tilvejebringer disse oplysninger så vil du ikke være i stand til at deltage i sådanne konkurrencer, kampagner eller spørgeundersøgelser (med mindre en spørgeundersøgelse bliver afviklet anonymt);

  • af hensyn til vores egen eller en tredjeparts legitime interesser - specifikt visse kontakt- og personoplysninger, Transaktionsinformation, teknisk information (inkl. cookies) og dit kunde-id så vi kan:

    • indhente feedback fra kunder og hjælpe os med at forbedre og udvikle vores Tjenester;
    • tilbyde dig præmier eller belønninger for at anvende eller anbefale vores Tjenester;
    • til at udvide vores forretning og til at informere vores markedsføringsstrategi og annonceringskampagner;
    • indsamle information der vil gøre os i stand til at forstå hvorfor og hvordan du interagerer med os og vores Tjenester;
    • arbejde med vores tredjepartnere således at vi og/eller de kan tilbyde, tilvejebringe og/eller spore præmier, belønninger og/eller resultatet af kampagner i overensstemmelse med vores kontrakt med dem og
    • markedsføre vores Tjenester til dig eller gennemføre markedsundersøgelser under forudsætning af at dine markedsførings- og meddelelsespræferencer i din profil tillader dette;
  • af hensyn til vores legitime interesser - visse tekniske informationer om din enhed så vi kan gennemføre forretnings- og markedsføringsanalyser;

  • af hensyn til vores legitime interesser - når du har henvist en ven til os eller anmodet os om at kontakte en importeret kontakt, så vil vi bruge deres navn og e-mailadresse således at vi kan markedsføre vores tjenester til dem og

  • dit samtykke - #HvorforSende og cookies (se vores Cookie Politik<span style="text-decoration:underline;">)</span>.

Vi vil ikke kontakte din modtager undtagen hvis du beder om det eller hvis det er påkrævet for at gennemføre en transaktion, overholde vores juridiske eller regulatoriske forpligtelser og/eller gennemføre markedsundersøgelser (se afsnit 7). Denne information anvendes udelukkende til formålet med at behandle din anmodning eller af en hvilken som helst anden grund til at informationen blev tilvejebragt.

I forbindelse med ovenstående aktiviteter kan vi gennemføre automatisk behandling og/eller profilering baseret på dine interaktioner med vores Tjeneste, dine profiloplysninger samt andre informationer du evt. vil tilvejebringe fra tid til anden sammen med information der indhentes via tredjeparter. I nogle få tilfælde kan automatiske processer begrænse eller suspendere adgang til vores Tjenester hvis sådanne processer registrerer aktivitet som vi mener kan udgøre en sikkerhedsrisiko eller anden risiko for vores Tjenester, andre brugere eller tredjeparter.

For eksempel: vores automatiske processer kan informere os om at du benytter vores Tjeneste i et land hvor vi ikke har tilladelse til at drive forretning. Dette er vigtigt fordi vi ikke ønsker at bryde loven når vi tilvejebringer vores Tjenester.

Et andet eksempel er at vi kan anvende dine personoplysninger til at gennemføre identitetskontrol. Dette er ligeledes vigtigt idet det hjælper os med at bekræfte hvem du er og det forhindrer at andre kan udgive sig for at være dig.

Deling af dine personoplysninger:

  • Alle dine oplysninger og alle din modtagers oplysninger bliver delt med:
    • vores medarbejdere (men deres brug skal være begrænset til udførslen af deres opgaver og i overensstemmelse med årsagen til behandlingen indbefattet (i) at behandle en ansøgning om at tilmelde sig og bruge vores Tjenester (ii) at kontrollere din identitet (iii) at behandle dine Transaktioner (iv) at spore, forbedre og personliggøre vores Tjenester, indhold, markedsføring og annoncering (v) at tilvejebringe vores andre tjenester og tilhørende kundeservice og (vi) til risikovurderinger, fejlfinding, dataanalyse, testning, forskning og statistiske og spørgeundersøgelsesformål);
    • andre virksomheder inden for koncernen (nemlig Remitly, Inc, Remitly UK Limited, Remitly Global, Inc., Remitly Global Operations Inc. og Remitly Nicaragua S.A.) til formålet med at tilbyde kundeservice og risikovurderinger;
    • vores platform, database og websted hosting-leverandører, for at gøre dem i stand til at vedligeholde, beskytte, yde support til og hoste vores Tjenester.
    • vores udliciterede kundeserviceudbyder(e) til at yde support til vores kundeservicefunktioner;
    • forskellige tredjeparter som tilvejebringer software og værktøjer for at muliggøre at vores Tjenester fungerer (inklusiv e-mail, instant messaging, dokument/kontraktadministration og fildeling); samt
    • tredjeparter i tilfælde af salg, overtagelse eller fusion af nogle eller alle vores aktiver hvis dine personoplysninger er en del af de overførte aktiver (vi informerer dig i tilfælde af et sådant tilfælde og ligeledes ethvert valg du måtte have vedrørende dine personoplysninger ved at lave et opslag på vores Websted og App).
  • Alle dine oplysninger (undtagen cookies) og din modtagers oplysninger vil blive delt med politiet, sikkerhedsstyrker, alle retshåndhævende myndigheder, kompetente statstjenestemænd, mellemstatslige og overnationale embedsmænd og organer, kompetente myndigheder og regulatoriske organer (inkl. selvregulerende organer eller ordninger) for at sikre at vi overholder vores juridiske forpligtelser med hensyn til håndtering af klager, forbrugerbeskyttelse, betalingsserviceregulering, svindel, finansiering af antiterrorisme og hvidvaskning.
  • Alle vores oplysninger (undtagen cookies) og din modtagers oplysninger vil blive delt med:
    • eksterne advokater som vi benytter en gang imellem til at hjælpe os med at beskytte Remitlys rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores kunder, leverandører, kontakter eller andre (inkl. gennemførelse og forsvar af denne politik); og/eller
    • eksterne auditører som vi ansætter fra tid til anden til at auditere os.
  • Alle dine oplysninger (undtagen dit kunde-id og visse tekniske oplysninger om din placering) og alle din modtagers oplysninger vil blive delt med udbydere af tredjepart software der muliggør at vi kan indsamle informationer om hvordan du bruger og interagerer med vores Tjenester, så vi kan forbedre vores Tjenester og hjælpe dig med evt. juridisk forsvar vedrørende din brug af vores Tjenester.
  • Dit navn, e-mailadresse, fødselsdato, telefonnummer og debet/kreditkort og bankkontooplysninger, visse tekniske oplysninger om din enhed og placering, dine Transaktionsoplysninger og alle dine modtageres oplysninger vil blive delt med forskellige sælgere af antisvindel (inkl. svindelkontrollører) som vi ansætter fra tid til anden til at hjælpe os med at overholde vores juridiske forpligtelser i forbindelse med risikovurdering, svindel, finansiering af antiterrorisme og -hvidvaskning.
  • Dit navn, adresse og fødselsdato og din modtagers navn og adresse vil blive delt med forskellige sanktions-screenere som vi ansætter fra tid til anden til at hjælpe os med at overholde vores juridiske forpligtelser i forbindelse med risikovurdering, svindel, overholdelse af sanktioner, finansiering af antiterrorisme og -hvidvaskning.
  • Dit navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, regeringsudstedt id-dokument, et billede af dig selv med dit id-dokument og din modtagers fødselsdato vil blive delt med forskellige tredjeparter som vi ansætter fra tid til anden til at yde support i forbindelse med vores juridiske forpligtelser vedrørende "kend din kunde" (såsom baggrundstjek, bekræftelse af identitet tjenester/databaser, regulatorisk rapportering og id-dokumentation, validering og konvertering). For at bekræfte din identitet anvender Remitly Onfidos tjenester. Onfido kontrollerer om dine id-dokumenter er gyldige og bekræfter ligeledes at dit billede svarer til billedet på dokumenterne. Resultaterne af kontrollen bliver derefter delt med Remitly. Dit billede og dine id-dokumenter vil blive delt med Onfido til dette formål såvel som for at tillade Onfido at vedligeholde, beskytte og forbedre sine tjenester. Du finder en kopi af Onfidos privatlivspolitik her.
  • Dine kontakt- og personoplysninger, debet/kreditkort og bankkonto oplysninger, Transaktionsreferencen, Transaktionsoplysninger, visse tekniske oplysninger om din Enhed og placering og alle dine modtageres oplysninger vil blive delt med vores banker og betalingsudbydere for at behandle dine Transaktioner (inkl. evt. relaterede problemer fx kontrol med svindel).
  • Dit navn, kunde-id, visse tekniske oplysninger om din Enhed og placering, Transaktionsreferencenummeret og oplysninger om din modtagers finansielle institution leveres som standard til vores distributionspartnere (som f.eks. din bank eller kreditkortudsteder og din modtagers bank) men nogle distributionspartnere kan også anmode om (og vi er forpligtet til at tilvejebringe) din e-mailadresse, fødselsdato, adresse, telefonnummer, Transaktionslogger, debet/kreditkort og bankkontooplysninger og regeringsudstedt id-dokumentation såvel som din modtagers navn, adresse og telefonnummer.
  • Dine kontakt- og personoplysninger, debet/kreditkort og bankkonto oplysninger, Transaktionsreferencen, Transaktionsoplysninger, visse tekniske oplysninger om din Enhed og placering og Transaktionsreferencen vil blive delt med en tredjepart som vi benytter fra tid til anden til at sende e-mailbekræftelser af dine Transaktioner (som vi er under juridisk forpligtelse til at gøre) (hvis vi ikke selv vælger at sende dem).
  • Dit navn og telefonnummer, Transaktionsreferencen og din modtagers navn og telefonnummer vil blive delt med en tredjepartudbyder som vi benytter til at sende en bekræftelse af dine Transaktioner (som vi er under juridisk forpligtelse til at gøre) via SMS.
  • Dit navn, e-mailadresse, fødselsdato, telefonnummer og debet/kreditkort og bankkontooplysninger vil blive delt med en tredjepart sporingsudbyder, så vi kan vedligeholde og forbedre vores Tjenestetilbud
  • Dit kunde-id vil blive delt med forskellige tredjepart software udbydere for at gøre os i stand til at spore maskintekniske problemer i forbindelse med din brug af vores Tjenester.
  • Visse tekniske oplysninger om din Enheds id vil blive delt med tredjepartudbydere som hjælper os med markedsføringsanalyser.
  • Visse kontakt- og personoplysninger, Transaktionsoplysninger, tekniske oplysninger (inkl. Cookies) og dit kunde-id vil blive delt med tredjepartudbydere, så de kan hjælpe os fra tid til anden med:
    • at indhente feedback fra kunder og med at forbedre og udvikle vores Tjenester (inkl. At gennemføre spørgeundersøgelser); og/eller
    • markedsføre vores Tjenester til dig eller gennemføre markedsundersøgelser.
  • Dine kontaktoplysninger vil blive delt med tredjepartudbydere, så de kan afgøre om disse kontaktoplysninger er rigtige.
  • Din e-mail, visse tekniske oplysninger og information om din placering og din Enheds id og din vens navn og e-mailadresse vil blive delt med tredjepartudbydere, så de kan hjælpe os med vores markedsføringsaktiviteter og annonceringskampagner;
  • Visse kontakt- og personoplysninger, Transaktionsoplysninger og dit kunde-id vil blive delt med tredjepartudbydere, så de kan hjælpe os med at forstå hvorfor og hvordan du interagerer med os og vores Tjenester.
  • Visse kontaktoplysninger og Transaktionsoplysninger vil blive delt med tredjepart partnere, så både de og vi kan tilbyde, tilvejebringe og/eller spore præmier, belønninger, og/eller kampagners succes i overensstemmelse med vores kontrakt med dem.
  • Dit navn og e-mailadresse vil blive delt med tredjepartudbydere, så de kan distribuere gavekort som vi kan give dig fra tid til anden som en præmie eller belønning for at benytte eller anbefale vores Tjenester.
  • Din e-mailadresse og telefonnummer (og i visse tilfælde også dit navn) vil blive delt med:
    • sociale medieplatforme som tilvejebringer markedsføringstjenester til os og
    • tredjeparts leverandører, så de kan hjælpe os fra tid til anden med at indhente feedback fra kunder og hjælpe os med at forbedre og udvikle vores Tjenester (inkl. Gennemførelse af spørgeundersøgelser).

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til at opfylde de formål de blev indsamlet til, indbefattet formålet med at tilgodese ethvert juridisk, regnskabsmæssigt eller rapporteringskrav. For at afgøre den passende opbevaringsperiode for personoplysninger, overvejer vi bl.a. følgende:

  • forpligtelser og/eller opbevaringsperioder der bliver os pålagt af gældende love og/eller vores tilsynsmyndigheder
  • mængden, karakteren og følsomheden af de personlige oplysninger
  • den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller afsløring af dine personlige oplysninger og
  • formålet med at vi behandler dine personoplysninger og hvorvidt vi kan opnå disse formål på andre måder.

Vær venligst opmærksom på at du accepterer at vi opbevarer dine personoplysninger (inkl. data der vedrører dine Transaktioner og vores indsamling og bekræftelse af din identitet) i længere tid end 5 år efter slutningen på dit juridiske forhold til os. Dette er for at lade os afsløre og forhindre svindel og/eller andre ulovlige anvendelser af vores Tjeneste.

7. FORSKNINGSDELTAGERE

*Personoplysninger vi indsamler: *Hvis du deltager i et forskningsprojekt for os (via telefon, personligt, elektronisk spørgeundersøgelse eller på anden måde), så vil vi opbevare dit navn, kontaktoplysninger samt andre personoplysninger du vælger at give os, når du deltager i vores forskningsprojekter.

Brug af dine personoplysninger: Vi vil bruge denne information til vores legitime interesser nemlig at gennemføre vores forskningsprojekter der også kan hjælpe os med at forbedre og/eller udvikle vores produkter og tjenester.

Deling af dine personoplysninger: Vi vil dele disse informationer med:

  • vores medarbejdere (men deres brug skal være begrænset til udførelsen af deres opgaver og i overensstemmelse med årsagen til behandlingen);
  • andre virksomheder inden for koncernen (nemlig Remitly, Inc, Remitly UK Limited, Remitly Global, Inc., Remitly Global Operations Inc. og Remitly Nicaragua S.A.)
  • vores platform, database og websted hosting-leverandører, for at gøre dem i stand til at vedligeholde, beskytte, yde support til og hoste disse løsninger, der anvendes til at gemme vores forskning;
  • forskellige tredjeparter som tilvejebringer software og værktøjer der bruges til at drive vores forretning (inklusiv e-mail, instant messaging, dokument/kontraktadministration og fildeling); samt
  • tredjeparter i tilfælde af salg, overtagelse eller fusion af nogle eller alle vores aktiver hvis dine personoplysninger er en del af de overførte aktiver (vi informerer dig i tilfælde af et sådant tilfælde og ligeledes ethvert valg du måtte have vedrørende dine personoplysninger, ved at opslå en meddelelse på vores Websted).

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til at opfylde formålene vi indsamlede dem til, indbefattet formålene med at opfylde ethvert juridisk, regnskabsmæssigt eller rapporteringskrav. For at afgøre den passende opbevaringsperiode for personoplysninger, overvejer vi bl.a. følgende:

  • forpligtelser og/eller opbevaringsperioder der bliver os pålagt af gældende love og/eller vores tilsynsmyndigheder
  • mængden, karakteren og følsomheden af de personlige oplysninger
  • den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller afsløring af dine personlige oplysninger og
  • formålet med at vi behandler dine personoplysninger og hvorvidt vi kan opnå disse formål på andre måder.

8. BRUGER AF VORES LIVECHAT TJENESTE

Vi anvender en tredjepartudbyder til at levere og yde support til vores LiveChat tjeneste, som vi bruger til at besvare spørgsmål om vores Tjenester og hjælpe med funktionaliteten på vores Websted.

Personoplysninger vi indsamler. Hvis du bruger LiveChat tjenesten vil vi indsamle: dit navn, e-mailadresse (valgfrit) og indholdet af din LiveChat session.

Brug af dine personoplysninger. Vi vil bruge denne information til at svare på dine spørgsmål.

Deling af dine personoplysninger. Vi vil dele denne information med:

  • vores medarbejdere (men deres brug skal være begrænset til deres opgaver og i overensstemmelse med årsagen til behandlingen, indbefattet at tilvejebringe kundeservice og yde hjælp med fejlfinding, dataanalyse, testning, forskning og statistiske og spørgeundersøgelsesformål) og
  • vores tjenesteudbyder for at sætte dem i stand til at vedligeholde og hoste vores LiveChat tjeneste.

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til at opfylde de formål de blev indsamlet til, indbefattet formålet med at tilgodese ethvert juridisk, regnskabsmæssigt eller rapporteringskrav. For at afgøre den passende opbevaringsperiode for personoplysninger, overvejer vi bl.a. følgende:

  • forpligtelser og/eller opbevaringsperioder der bliver os pålagt af gældende love og/eller vores tilsynsmyndigheder
  • mængden, karakteren og følsomheden af de personlige oplysninger
  • den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller afsløring af dine personlige oplysninger og
  • formålet med at vi behandler dine personoplysninger og hvorvidt vi kan opnå disse formål på andre måder.

Hvis du har besøgt vores Websted, så se også Besøgende på vores Websted ovenover.

9. BØRN

Vi anmoder om at personer under 18 år (hvilke vi betragter som børn og unge) afholder sig fra at benytte vores Tjenester eller indsende nogen personlige oplysninger til os. Personer under 18 år er ikke kvalificerede til at bruge vores Tjenester og hvis vi opdager at nogen under 18 år har oprettet en profil hos os vil den blive lukket.

10. OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER UDENFOR EØS.

Vi deler dine personoplysninger inden for Remitly koncernen og med eksterne tredjeparter (kategorierne der henvises til i denne Politik). Dette kan involvere overførsel af dine personoplysninger udenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Når som helst vi overfører dine personoplysninger udenfor EØS, vil vi sikre at der anvendes et tilsvarende beskyttelsesniveau. I visse tilfælde kan dine personoplysninger blive overført til lande der er blevet vurderet til at yde et passende beskyttelsesniveau af personoplysninger af Europa-Kommissionen. I andre tilfælde vil vi sikre at mindst en af de lovlige sikkerhedsforanstaltninger er implementeret, hvilke kan omfatte:

  • I de tilfælde hvor vi overfører personoplysninger indenfor Remitly koncernen og til visse eksterne tredjeparter, kan vi anvende bestemte kontrakter der er godkendt af Europa-Kommissionen og som giver personoplysninger den samme beskyttelse som de har i Europa eller
  • I de tilfælde hvor vi anvender tredjeparter baseret i USA, kan vi overføre personoplysninger til dem hvis de er omfattet af EU-US Privacy Shield der kræver at de tilvejebringer lignende beskyttelse af personoplysninger der deles mellem EØS og USA.

11. DINE RETTIGHEDER

I relation til de personoplysninger vi opbevarer om dig, har du rettigheder til at:

  • få adgang til dine personoplysninger og information om vores behandling af disse
  • bede os om at redigere optegnelsen med dine personoplysninger som vi opbevarer om dig hvis de ikke er korrekte eller at udfylde ufuldkomne oplysninger
  • bede os i begrænsede og særlige tilfælde om at slette dine personoplysninger eller ophøre med at behandle oplysningerne
  • protestere mod at vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål
  • protestere mod beslutninger der udelukkende er baserede på automatisk behandling inkl. profilering
  • udfordre os ifm. behandlingen af dine personoplysninger der er blevet retfærdiggjort på baggrund af vores legitime interesser
  • spørge os i visse begrænsede tilfælde om at begrænse behandlingen af personoplysninger kun til opbevaring
  • bede os i visse begrænsede tilfælde om at overføre dine personoplysninger til en anden online-udbyder
  • forhindre behandling der sandsynligvis vil forårsage skade eller bekymring for dig og søge kompensation fra os for evt. skader der er forårsaget af os pga. brud på DP-love
  • blive underrettet om brud på personoplysninger, der sandsynligvis resulterer i høj risiko for dine rettigheder og frihed og
  • klage til din gældende databeskyttelsesmyndighed.

Dine modtagere har også disse rettigheder i relation til deres personoplysninger som vi behandler.

Hvis du (eller dine modtagere) ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, så bedes du/I kontakte privacy@remitly.com (vi vil evt. bede dig/dine modtagere om at bekræfte din/deres identitet - venligst samarbejd med os i vores bestræbelser på at bekræfte din identitet). Vær opmærksom på at vi måske har brug for visse personoplysninger for at vi er i stand til at tilvejebringe de Tjenester og/eller informationer du beder om, så de ændringer du foretager på dine præferencer eller begrænsninger du anmoder os om at foretage på dine personoplysninger kan påvirke hvilke informationer vi kan tilvejebringe.

Vær også opmærksom på at sommetider er vi måske ikke i stand til at stoppe brugen af dine personoplysninger når du beder os om det (for eksempel i de tilfælde hvor loven kræver det eller det er nødvendigt af hensyn til regulatoriske formål). I andre tilfælde vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores Tjenester, hvis vi stopper med eller begrænser brugen af dine personoplysninger, som for eksempel at foretage pengeoverførsler. Vi vil informere dig hvis vi ikke er i stand til at imødekomme din anmodning eller hvordan din anmodning vil påvirke dig, når du kontakter os.

12. SÅDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi anvender anerkendte branchestandarder når vi beskytter de informationer du indsender til os. Vi har implementeret Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi for at beskytte dine følsomme oplysninger, f.eks. bankkontonumre, kreditkortnumre, fødselsdato og personnummer der sendes gennem vores Websted og/eller vores App. Vi kræver desuden brugen af sikkerhedsoplysninger (hvilket f.eks. kan være et brugernavn og adgangskode) fra hver bruger som ønsker at tilgå deres oplysninger på vores Websted og/eller vores App.

I de tilfælde hvor vi har givet dig (eller du selv har valgt) sikkerhedsoplysninger (f.eks. en adgangskode) der muliggør at du kan tilgå visse dele af vores Tjenester, så er du ansvarlig for at opbevare disse oplysninger fortroligt og sikkert. Derudover hvis du tillader adgang til vores Tjenester vha. dit fingeraftryk på din enhed (f.eks. Via Apple Touch ID), så må du ikke tillade andre at registrere deres fingeraftryk på din Enhed da det vil give dem adgang til vores Tjenester, og du vil blive gjort ansvarlig for deres handlinger. Der er imidlertid ingen transmissionsmetode via internettet eller elektronisk opbevaringsmetode der er 100 % sikker. Derfor kan vi ikke garantere sikkerheden og alle transmissioner af personoplysninger sker på eget ansvar. Hvis du har nogen spørgsmål om sikkerhed, så kan du kontakte os på service@remitly.com.

13. DIREKTE MARKEDSFØRING

Du har ret til at anmode os om ikke at behandle dine personoplysninger til salgsfremmende formål. Du kan udøve denne ret når som helst ved at 'afmelde' handlinger der er tilgængelige for dig (f.eks. ved at klikke på linket 'Afmeld' i hver salgsfremmende e-mail du modtager fra os). Vi vil imødekomme dit ønske og afstå fra at sende dig sådanne meddelelser. Vær opmærksom på at hvis du anmoder os om ikke at kontakte dig via e-mail på en bestemt e-mailadresse, så gemmer vi denne e-mailadresse på en liste for at imødekomme dit ønsker om ikke at blive kontaktet. Du er velkommen til at ændre dit valg når som helst.

Du kan også kontrollere hvordan vi bruger nogle af dine personoplysninger som en del af vores Tjenester (f.eks. hvordan vi kommunikerer med dig) ved at bekræfte dine præferencer i din Profil. Vær opmærksom på at det ikke er alle meddelelser du kan afmelde - for eksempel kan vi være påkrævet at sende dig e-mailbeskeder om vores Tjenester for at overholde vores juridiske forpligtelser i henhold til nationale love og vejledning fra tilsynsmyndigheder ved implementering af det andet betalingsservicedirektiv (EU) 2015/2366.

Dele af vores Tjeneste bruger Google Maps tjenester indbefattet Google Maps API'er. Brugen af disse funktioner er underlagt Google Maps yderligere brugsbetingelser og Google privatlivspolitik. Ved at anvende vores Websted og Tjenesten accepterer du samtidig Google Terms (bliver revideret fra tid til anden).

Vores Websted og App indeholder links til andre websteder hvis privatlivspraksis kan være forskellig fra Remitly. Hvis du indsender personoplysninger til nogen af disse websteder, vil dine oplysninger være omfattet af deres privatlivspolitikker og vi påtager os ikke ansvaret for disse politikker eller for nogen personoplysninger der kan blive indsamlet og behandlet via disse websteder eller tjenester (f.eks. kontakt- og lokalitetsdata). Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikken på ethvert websted eller software applikationen du benytter eller besøger omhyggeligt.

Denne politik omfatter ikke tredjeparters praksis som du måtte være involveret med når du bruger Tjenesterne, eksempelvis din mobile netværksoperatør eller andre brugere af vores tjenester. Du bør kontakte dem om deres privatlivspolitik inden du tilvejebringer dem med nogen personoplysninger.

Vores Websted og App indeholder sociale mediefunktioner såsom 'Synes godt om' knappen i Facebook og Widgets som f.eks. Knappen Del eller de interaktive miniprogrammer der kører på vores Websted og App. Disse funktioner kan indsamle din IP-adresse, hvilke sider du besøger på vores Websted og de kan oprette en cookie, for at gøre det muligt at funktionen virker bedre. Sociale mediefunktioner og Widgets bliver enten hostet af en tredjepart eller direkte på dit Websted elle App. Dine interaktioner med disse funktioner styres af den virksomheds privatlivspolitik der tilvejebringer dem. Hvis du gerne vil vide mere om brugen af sociale medier via vores Tjenester, så se vores Cookie Politik.